Odaberite cipele prema svojoj građi

by | 5 svibnja, 2014

Provjerite kakve cipele pristaju vašoj građi tijela.

cipele

Cipele s visokom i tankom potpeticom

Ovakve cipele idealne su za tanke i visoke žene. Vodite se jednostavnim pravilima: ako ste tanki, neka takva bude i vaša peta. Štikle su odlične i za žene s uskim zglobovima, a ako imate jače noge trebali biste izbjegavati tanke pete jer će vam noge izgledati još glomaznije.

Platforme

Platforme su idealne za djevojke s jačim nogama i širim zglobovima jer će im u njima noge izgledati duže i vitkije, stoga je platforma, također, odličan izbor za niske djevojke.

Cipele sa zaobljenim vrhom

Ukoliko želite da vaše stopalo izgleda šire, trebali biste se odlučiti na ovakvu cipelu. Mogu se pronaći gotovo u svim bojama i s različitom veličinom potpetica, stoga svatko može pronaći nešto za sebe.

Cipele s tankim remenčićem

Što tanji remenčić savršen je izbor za djevojke s jačim nogama jer je cilj da što manje “zatvaraju” nogu. Ako imate tanke zglobove, onda su cipele s debljim remenčićem pravi izbor za vas jer noga izgleda vizualno ljepše.

Otvorene cipele ili one s ukrasima

Mala stopala izgledaju veće u cipelama s ukrasima ili otvorenih prstiju. Ako vam je važno da noga izgleda veće, onda izbjegavajte cipele s okruglim vrhom. Skladno ovome, djevojke koje žele da im stopala izgledaju manje trebale bi izbjegavati otvorene cipele.

Izvor: superžena