Od sada možete mirisati baš poput Billie Eilish – slatko i vanilasto

Pjevačica je predstavila svoj prvi beauty proizvod

by | 22 listopada, 2021
billie eilish parfem

Postoji li uopće svjetski poznata osoba koja nema svoju skincare, make-up liniju ili barem parfem?

Danas možda i postoji s obzirom na količinu poznatih, no nekad je, prisjetimo se, politika bila da svaka druga poznata osoba izbacuje svoj parfem. Danas je to skincare, no Billie Eilish krenula je starim putem i predstavila je svoj prvi parfem “Eilish”. I realno, očekivali smo neki beauty proizvod od nje, samo je bilo pitanje vremena. Odlično dizajnirana bočica autentična za nju – preslika ženskog dekoltea koji joj je najdraži dio tijela, sadrži u sebi slatkasti, karamelasti i voćni miris s podtonom vanilije koji nakon nekoliko minuta što ga nosite postaje mošus. Rekli bismo – idealni spoj za sve one koji uživaju u slatkastim mirisima.

“Željela sam se osjećati kao topao zagrljaj. Ovo je miris koji sam tražila godinama i najdraži mi je na svijetu”, izjavila je Billie pri predstavljanju parfema. I bez brige, ovo nije parfem za neko određeno doba dana ili godišnje doba – možete ga nositi od jutra do večeri, svaki dan, jer neće biti preagresivan, već je odličan balans između slatkastog i lagano “pikantnog”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BILLIE EILISH (@billieeilish)


Iako još uvijek nije stigao u prodaju i nije sigurno hoće li se odmah moći naručiti za Europu, prodavat će se na njezinoj stranici od idućeg mjeseca za oko 70 dolara.

Foto: PR, Mike Coppola via Getty Images