Od sada crvenilo kože povezujte samo s ugodnim trenucima

by | 23 srpnja, 2020

Crvenilo lica uglavnom povezujemo s intenzivnom tjelesnom aktivnošću ili konzumacijom začinjene hrane, dok će se nepopravljivi romantičari među nama zasigurno prisjetiti i susreta sa simpatijom na školskim hodnicima. No osim ovih, manje ili više ugodnih privremenih crvenila, postoje i ona trajna. Razlog leži u problemima s cirkulacijom krvi  ili vaskularnoj preosjetljivosti; dolazi do proširenja krvnih žila i razvoja prvih znakova rozaceje, bezopasnog, no neugodnog stanja kože koje odlikuju proširene kapilare na licu te blago ili jače crvenilo kože s povremenim osjećajem žarenja, osobito pri temperaturnim promjenama. Simptomi rozaceje još su izraženiji ljeti te bitno umanjuju kvalitetu života. Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène za njegu kože sklone crvenilu razvili su liniju proizvoda Antirougeurs, koja je za ovo ljeto pojačana inovacijom: Antirougeurs Unify ujednačavajuća njega ZF 30 koja svakodnevnom primjenom umiruje, smanjuje i sprječava crvenilo kože te pritom ujednačava ten.

Umirenje kože i ujednačavanje tena u jednom koraku njege

Antirougeurs Unify ujednačavajuća njega ZF 30 svoju učinkovitost može zahvaliti jedinstvenoj kombinaciji aktivnih sastojaka: TRP-regulin, patentirani djelatni sastojak zadužen je za bolju toleranciju i smanjenje reaktivnosti kože sklone crvenilu, dok Avène termalna izvorska voda trenutno djeluje umirujuće, omekšava i štiti kožu. Dekstran sulfat je dekongestant i vazokonstriktor koji smiruje iritacije i smanjuje crvenilo, a ulje pongamije za održavanje ravnoteže ekosustava kože. Naravno, tu je i Sunsitive Protection tehonologija, patentirani sustav Dermatoloških laboratorija Avène, čija formula sadrži samo četiri filtara (Tinosorb M, Tinorsorb S, Parsol and Uvasorb) te tako jamči visoku podnošljivost i dokazanu učinkovitost zaštite od UVA i UVB zraka. Antirougeurs Unify ujednačavajuća njega ZF 30 trajno smiruje i značajno smanjuje crvenilo kože1, a 92 posto ispitanika koji su svakodnevno koristili proizvod 21 dana ustvrdilo je da se crvenilo kože smanjuje iz dana u dan, 98 posto njih primijetilo je da je koža umirena, a 92 posto tvrdi da je koža svjetlija2

Eau Thermale Avène program njege za kožu sklonu crvenilu

Prvi korak svakog programa njege čiji je cilj prirodno lijepa, čista, blistava i  zdrava koža je čišćenje kože. Za crvenilu sklonu kožu posebno je prilagođen proizvod za čišćenje i skidanje šminke Antirougeurs Clean umirujuće mlijeko za čišćenje. Čišćenje završite tako da blago raspršite finu maglicu Avène termalne vode po koži za trenutno umirenje. Za hidrataciju i ujednačavanje tena ujutro nanesite Antirougeurs Unify ujednačavajuću njegu ZF 30 na obraze, čelo i vrat razmazujući od sredine lica prema van. Za ciljano djelovanje nanesite ANTIROUGEURS FORT KONCENTRAT na crvenilom zahvaćena područja lica, a za značajno smanjenje broja proširenih kapilara i vidljivost crvenila intenzivno primjenjujte tri mjeseca.

1 Klinička studija provedena pod dermatološkom kontrolom; 32 ispitanika; jedna primjena dnevno tijekom 28 dana.

2 Test zadovoljstva proizvodom; 84 ispitanika; jedna primjena dnevno tijekom 21 dan.