“Od mene za nju” je predivna kolekcija ruksaka za mamu i kćer

Simone Design predstavlja novu Daypack Mini & Duo kolekciju

by | 31 srpnja, 2021
simone design

Prekrasnu priču donosi Simone Design koja je stvorila ono što će mnogim mamama izmamiti osmijeh na lice, ali i suze na oči. Ovo je ona veza između majke i kćeri koju malo tko može razumijeti, a u ovome se upravo to i očituje i osjeća. Simone Design je domaći brend iz Osijeka gdje možete pronaći dizajnerske kožne torbe, narukvice, marame i ostale dodatke zbog kojih ćete se osjećati posebno, a to što nose oznaku Made in Croatia čini ih dodatno poželjnima.

Predstavljena je nova Daypack Mini & Duo Kolekcija naziva “Od mene za nju” za koju sama osnivačica kaže: “Kad smo bile male, sanjale smo o tome da budemo velike. Vadile smo odjeću iz maminih ormara, isprobavale cipele i haljine i bezuspješno nanosile smiješne količine šminke sve kako bismo izgledale i osjećale se kao velike. I moja je djevojčica ekstremnom brzinom odrasla mada je u mojim očima još uvijek onaj mali curičak i uvijek će biti. Volim naše trenutke provedene zajedno. Srce mi poskoči još uvijek kad me u šetnji uhvati za ruku. Posebna je to veza. Naša veza koja će se razvijati u svim smjerovima tijekom nadazećih godina. Tako se i “dogodila” ova kolekcija koja je za mene posebna i osobna. Posvećena našim malim djevojčicama koje žele nositi stvari koje nose njihove mame. Ponosna je kad šeta gradom i poznanici je pitaju je li ona kreirala zajedno s mamom sebi ruksak?! Jer ona je moja mala Simonica i ovo je samo početak naše buduće suradnje.”

Osim novih i zanimljivih uzoraka, od sada Daypck ruksake možete naći i u MINI verziji manjih dimenzija te kao DUO ponudu za vas i vaše dijete.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simone Design (@simonedsgn)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simone Design (@simonedsgn)

simone design

 

simone design

 

simone design

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simone Design (@simonedsgn)

Izvor i foto: simone-design.com, Instagram