Obožavamo ovu novu bob frizuru, koju ćemo sve češće viđati na ulicama

Volumen i minimalno stilizirana kosa ono su što želite dobiti

by | 20 listopada, 2021

Ako nas pitate, ne postoji frizura koja će pristajati na toliko oblica lika kao što je to bob. Naravno, neće svaka verzija boba pristajati svakome, ali u moru frizura koje postoje na tržištu, priznajemo, ovo nam je najdraža.

Od britanskog, laganog i tanašnog boba koji je nosila princeza Diana, preko francuskog koji je neuredan, odrezan ravno do obraza, možda nam je čak novi favorit talijanski bob koji je nešto duži, gust i s predivnom sjajnom teksturom, punog volumena. Nešto je više glamurozan nego oni na koje smo do sada navikli, no odlično je to da se vrlo lako može adaptirati na što želimo zbog dužine do vrata. Kosa je dovoljno duga da se zaveže, a opet dovoljno kratka da bude drukčija i chic.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Hair Bros (@thehairbros)


Budući da smo već itekako zakoračili u jesen, očekujemo i da ćemo ovu frizuru sve češće vidjeti, posebno kod onih guste kose i volumena koji inače teško obuzdavaju. Ovakva frizura zahtijeva kvalitetnu kosu koja će biti ošišana u slojevima kako bi dodatno dobila na volumenu, no nikako nije za tanku kosu.
Jedna od osoba koja je odlično nosi je Kaia Gerber, koja je vjerojatno bila i jedna od onih mlađih ikona koje su proširile utjecaj mode i beautyja na svoje generacije. Kao što možete vidjeti i kod nje, tajna je u tome da ne stilizirate previše kosu, već da izgleda kao da ste je tek oprali i stavili malo ulja na nju. Doslovno, ovo je jedna od onih frizura koja ne zahtijeva ni češljanje, a s druge strane možete je transformirati u glamuroznu frizuru 60-ih.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kaia (@kaiagerber)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kaia (@kaiagerber)

Foto: Kaia Gerber/Instagram