Obožavamo nove ZIGMAN kišobrane!

by | 23 prosinca, 2015

kisobran-SPIRALA-790x419

Pravi odgovor na tmurne kišne dane dolazi iz kreativne radionice Juraja Zigmana. Ove nas je godine Zigman ponovno obradovao s kolekcijom dizajnerskih kišobrana.

kampanja TOCKICA

Prva uspješna kolekcija kišobrana sadržavala je tri modela i bila je pravi hit pa se zbog velike potražnje Zigman odlučio za tri nova dizajna kišobrana. Isti su isključivo proizvod Zigmanove razigrane mašte i grafičke slobode te potrebe da oboji i one najtmurnije dane u godini.

kišobran Točkica

Novim je modelima kišobrana zajednički snažan kolorit, ali moramo priznati da svaki od njih ima priču za sebe. Od hipnotičke elipse prošarane Zigmanovim modnim skicama čija je funkcija čak i hipnotizirati znatiželjne poglede, preko točkastog kišobrana s cvjetovima i etno motivima pa do stripovskih junakinja iz Zigmanove mašte. Sve su te grafike toliko prepoznatljive da ih već ni nakon dvije kolekcije kišobrana nije potrebno imenovati.

kampanja SPIRALA

Ponosimo se činjenicom da je Zigman kišobran u potpunosti hrvatski proizvod nastao u suradnji s tvornicom Hrvatski kišobran.

Kišobran Strip

Hoće li Zigman kišobran postati predmet žudnje, ali i predmet koji će kupci pomno i vjerno kolekcionirati iz sezone u sezonu? Apsolutno da, s obzirom da se Zigman kišobrani u kratkom roku rasprodaju.Zigman se kišobrani mogu kupiti putem web trgovine na stranici www.zigman.hr i u niche parfumeriji “TOP” u Zagrebu.