Obline za Oscara: Zbog ovih pomagala glumice izgledaju savršeno

by | 2 ožujka, 2016

Bez obzira na to što svaka holivudska ljepotica može se pohvaliti savršenom figurom u koju ulaže puno napora, ali i novaca, čak ni najatraktivnije među njima nisu savršene. Vjerovali ili ne, i one se služe malim pomagalima kako bi im tijelo izgledalo besprijekorno, a skupocjene haljine savršeno pristajale.

1

Tajna holivudske figure krije se u donjem rublju koje se bira u odnosu na kroj haljine, a koje može suziti struk, sakriti nepravilnosti na bedrima, ali i povećati stražnjicu i naglasiti grudi i bokove.

Mnoge holivudske glumice otvoreno su progovorile o tzv. “pametnom” donjem rublju, a modni stručnjaci otkrivaju da ni dodjela Oscara ne može proći bez ovakvih pomagala.

“Nekoć je steznik bio vrhunac donjeg rublja koje oblikuje tijelo, a danas se zvijezde služe cijelim arsenalom trikova, a sve kako bi izbjegle negativne komentare i figuru dovele do savršenstva. Tajna ovog donjeg rublja krije se u materijalima i umecima. Ovo su tri najpopularnija komada “pametnog” donjeg rublja:

2

Kim-K gaćice

Dobile su ime po čuvenim oblinama Kim Kardashian. Riječ je o gaćicama koje na stražnjem dijelu imaju džepiće u koje se stavljaju silikonski ili spužvasti jastučići. Oni povećavaju stražnjicu i naglašavaju bokove, a figuru čine zavodljivijom i ženstvenijom.

Ostale komade “pametnog” donjeg rublja pogledajte na sljedećim stranicama…

3

Steznik-odijelo

Riječ je o stezniku koji prekriva cijeli torzo, od ispod grudi pa sve do koljena. Ovaj komad donjeg rublja prikriva salo oko struka, jastučiće ispod ruku i nepravilnosti na području bedara i stražnjice.

4

Steznik-grudnjak

Iako se javljaju u raznim oblicima, najpopularniji “pametni” grudnjak je onaj koji može nositi na haljinu s otvorenim leđima. Ima najjači push-up efekt, ali istovremeno steže trbuh i naglašava i vizualno smanjuje struk.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Getty Images, Printscreen