Novi proljetni make-up trendovi

by | 28 travnja, 2013

Trendovi nalažu igranje žarkim bojama ruževa, sjenila i boja za kosu, a mi vam otkrivamo male trikove za neodoljivi izgled.

Upadljiva sjenila

Od Diora do Kenza – sjenila u žarkim nijansama vladaju. Ukoliko imate svijetle oči, pink, crveni i plavi tonovi su za vas, dok žuta i zelena sjenila savršeno idu uz tamne oči.

Kako primijeniti ovaj stil? Linije u boji iznad kapka, koje možete vidjeti na reviji Michaela Korsa, primjer su kako neobična šminka može biti izuzetno nosiva. Četkicom za sjenila možete izvući ove linije vrlo lako, samo je važno da prije toga nanesete korektor na cijelo oko.

Usne u boji

Na svjetskim revijama uočava se trend žarkih boja usana, od crvene nijanse boje krvi, kao na Pradinoj reviji do pink nijansi. Isprobajte sve tonove kako biste saznali koja nijansa vam najbolje odgovara.

Kako pripremiti ovaj stil? Usne u žarkim bojama uz blago toniranje lica s naglašenim jagodicama možete nositi i u dnevnim varijantama. Poanta je da naglašene usne ne trpe jaku šminku na očima poput crnih sjenila, eventualno samo tanko izvučeni eyeliner.

Skupljena kosa

Pravilan razdjeljak po sredini tjemena, nizak rep i otkačene boje kose dominantni su trendovi ovog proljeća. Skupljena kosa preuzela je ulogu seksi i moćnog izdanja nad valovima koji su bili aktualni prošlih sezona.

Kako primijeniti ovaj stil? Na Gucci reviji vidjelo se da se ovakve frizure odlično uklapaju uz naglašene oči i efektan nakit, a detalji poput marame u kosi vraćaju se na velika vrata.

Izvor: ljepota.ba