Novi način čišćenja lica koji će vaša koža obožavati

by | 25 rujna, 2019

Svi mi volimo svoje svakodnevne rituale, ali ponekad je dovoljna sitnica koja unese malu, ali važnu promjenu i uljepša nam dan, tjedan, nekad i čitavi mjesec. Osmijeh od potpunog neznanca, kompliment kolegice, jednodnevni izlet u prirodu iako nemate volje izaći iz kreveta. To su te male stvari koje nas probude, pretvore obično u odlično i podsjete da udahnemo život punim plućima.

Čišćenje i njega lica jedan je od rituala kojim žene, nezaobilazno, započinju i završavaju svoj dan, a nova NIVEA ulja za čišćenje lica ovu uobičajenu rutinu pretvaraju u opuštajuću igru koju će vaša koža obožavati. Njihova tajna krije se u posebnoj transformirajućoj uljnoj formuli koja se u dodiru s vodom, pretvara u mliječnu teksturu te nježno uklanja šminku i nečistoće s vašeg lica ostavljajući kožu savršeno čistom, glatkom i mekom.

Dostupna u tri verzije, NIVEA ulja za čišćenje lica prilagođena su potrebama suhe, osjetljive i normalne kože. Isprobajte njihova prirodna ulja: kokosovo ulje, ulje sjemenki grožđa i ulje makadamije koja će svakom tipu kože pružiti upravo ono što mu treba.

Uz nova NIVEA ulja čišćenje lica nikad nije bilo jednostavnije. Zaboravite na blazinice koje su vam oduvijek išle na živce. Laganim pritiskom pumpice nanesite ulje u dlan te ga umasirajte na suhu kožu lica zatvorenih očiju. Potom dodajte vodu kako biste stvorili mliječnu teksturu.

Temeljito isperite lice i uživajte u osjećaju savršeno čiste i svilenkasto meke kože. Od sada čišćenje lica postaje i ekološki osviješten ritual jer NIVEA ulja za čišćenje lica dolaze u elegantno dizajniranim bočicama napravljenim od 25%-tne reciklirane plastike.