Novi hit je jednoslojni make-up s kojim izgledamo prirodno

U nekoliko koraka do savršenih kontura

by | 27 ožujka, 2022

O jednostavnom, minimalnom make-upu već smo sve naučili u protekle dvije godine, no sada se pojavio jedan novi koji, čini se, trenutačno dominira.

Riječ je o jednoslojnom make-upu, koji, iako možda zvuči kao lagani, prirodni make-up, zapravo ima sve korake konturiranja, ali odjednom. Da pojasnimo, obično u koracima nanosimo puder, korektor, bronzer, rumenilo, pa highlighter, uz setiranje koje dolazi između, a u ovom slučaju – nanosimo sve odjednom i postupno blendamo.

Ideja iza ovakvog make-upa je da ne gomilamo proizvode na lice, već nanesemo sve kremasto što imamo, lagano posprejamo fiksatorom, a zatim počinjemo blendati od najsvjetlijeg do najtamnijeg (krećete korektorom, rumenilom, bronzerom, pa konturama). Na ovaj način spriječit ćete cakey look i šminka će izgledati bolje stopljeno uz lice, a budući da sve proizvode nanosite u istom sloju, riječ je o jednoslojnom make-upu koji izgleda prirodno iako je sve samo ne to. Detalje kako dobiti ovaj look pogledajte u videu.

 

@chloemorello It WORKS! Plus it saves product & time 💄✅ #makeuphacks #makeuptechniques ♬ original sound – Makeup & beauty with Chloe

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝐊𝐀𝐋𝐈 (@kali.ledger)

 

Foto: DeanDrobot via Getty Images