Nova tehnika bojenja kose stavlja balayage u zaborav

Tehnika koju već sada obožavamo

by | 2 kolovoza, 2021
kosa

Kad je balayage došao na tržište, automatski je osvojio srca žena koje su željele jednostavnu boju koja izgleda kao da ste obasjane suncem.

Napokon smo se pozdravili s preciznim, tradicionalnim pramenovima od korijena kose i dobili nježnu, prirodnu boju koja se nanosi u sekcijama i vrlo je brzo postala jedna od najtraženijih frizura u frizerskim salonima. Rezultati su vrlo drukčiji i pramenove rijetko tko i danas prakticira, a nakon što vam predstavimo novu tehniku koja je stigla na tržište, vjerujemo da će i balayage barem na neko vrijeme pasti u zaborav.

U posljednjih nekoliko mjeseci, ljudi više nego ikada eksperimentiraju s frizurama i bojama kose, pa ne čudi da je na tržište stigao i foilayage – kombinacija balayagea i folija koje se koriste na tradicionalnim pramenovima kako bi stvorili svjetlije dijelove dok kosa još uvijek zadržava prirodan, suncem obasjan izgled.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MA | BLONDE | BALAYAGE (@taylordidmyhair)


Koji su beneficiji foilayagea?
U principu, ako želite svjetliji efekt na kosi, to ćete dobiti ovom tehnikom, dok se gradacijski spušta od tamnijih tonova prema svjetlijima. Možemo ga nazvati i svojevrsnim ombreom koji izgleda prirodno i stopljeno s vašom kosom.

Foto: Maneaddicts/Instagram