Naš poznati arhitekt pojavio se u ulozi u kojoj ga ne viđamo svaki dan

by | 30 siječnja, 2020

Jednog od naših najpoznatijih arhitekata, Antu Vrbana, ovog puta imamo priliku gledati u malo drugačijoj ulozi. Naime, Vrban je postao zaštitno lice novog Porsche Taycan, modela na električni pogon, a tim je povodom održano i ekskluzivno snimanje za Porsche magazin gdje je iza foto-objektiva stajala Natali Karppinen, Hrvatica s finskom adresom.

Snimali su u Helsinkiju na tri različite lokacije i s dva različita looka, a ova se ideja rodila još prije tri godine. Natali je rekla:

Jednodnevno snimanje dogovoreno je još prije Božića, a kako je novi Taycan upravo došao na finsko tržište, Porsche Finland me angažirao kao fotografa za kampanju u kojoj će se predstaviti novi model. Čim smo počeli pričati o tome tko bi mogao biti zaštitno lice, Ante je bio moj jedini izbor jer je veliki ljubitelj Porsche automobila, a i njegov se cjelokupan stil uklapa u priču.

Ante i Natali surađivali su i ranije, a dodala je da su u Porscheu uvijek striktni oko tog tko će ih i kako predstavljati, a ovo je prvi put da je Porsche Finland uzeo neku javnu osobu da ih predstavlja, a da nije riječ o sportašu ili brend ambasadoru koji je vezan ugovorom.