NOVA MODNA PRIČA Andrijane Subotić Pjajčik natjerat će vas na ples

by | 30 travnja, 2019

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik nosi u sebi jedinstvenu estetiku i pretače je u svoj brend Etna Maar, u osebujne komade odjeće namijenjene ženama koje traže nešto posebno, nesvakidašnje, a nosivo u svakoj prigodi. Za inspiracijom Andrijana traga uporno i neumorno, promatrajući svijet oko sebe očima radoznale istraživačice i dušom umjetnice. Nova kolekcija stvarana je iz opčinjenosti tijelom, pokretom i plesom i nazvana „Ples vjernosti“.

„Stvarajući kolekciju, razmišljala sam o nesputanosti i jednostavnosti odijevanja, o tome kako oblikovati nešto novo, a ostati vjeran svom kreativnom „potpisu“. Shvatila sam da je kreiranje poput plesa – koraci se ponavljaju, ali u drugom ritmu, tijelo dobiva novi izričaj, a emocije mijenjaju intenzitet u procesu nastajanja nove koreografije“, kaže Andrijana Subotić Pjajčik.

Materijali koje Andrijana koristi prirodni su i ugodni tijelu u vruće ljetne dane, a boje su i klasične i trendovske – od bijele, preko sive sve do nezaobilazne crne te neodoljive zelene i strastvene crvene. Krojevi su razigrani, suvremeni i upečatljivi, a istovremeno prilagođeni slobodi pokreta.

Kolekcija SS19 očekuje vas u zagrebačkoj prodavaonici Etna Maar u Ilici 82 i na webshopu http://www.etnamaar.com/hr/webshop

Fotografije: Vanja Šolin

Plesačice: Ana Kljujev i Klara Lovrečki

Koreografija: Jasna Čižmek Tarbuk

Šminka i frizura: Ivana Pralija

Cipele: Hӧgl