Nivea vas nagrađuje…

by | 30 ožujka, 2015

Nakon lansiranja uspješne Cellular Anti-Age linije proizvoda, NIVEA nastavlja svoju borbu protiv bora predstavljanjem Cellular Perfect Skin linije koja u potpunosti odgovara potrebama modernih žena čija je želja: mladenački ten koji je istovremeno blistav i gladak.

Za njegu kože izvana brine se NIVEA Cellular Perfect Skin linija koja sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka lumicinola i ekstrakta magnolije kojima se smanjuju bore i nepravilnosti, a koža postaje glađa i mekša uz naglašeni prirodni sjaj koji se tijekom godina smanjuje zbog usporene regeneracije stanica.

O razlogu razvoja nove linije dr. Sven Fey, voditelj razvoja NIVEA proizvoda za njegu lica izjavio je: “Studije s potrošačima utvrdile su da je mladenački sjaj važan ženama diljem svijeta. Kako bi to postigle, očekuju maksimum od svojeg saveznika u njezi protiv starenja kože. NIVEA Cellular Perfect Skin odgovara na te zahtjeve novom vrhunskom linijom proizvoda u potpunosti prilagođenoj potrebama modernih žena.

Formula novih proizvoda učinkovito djeluje na ten: poboljšava obnavljanje stanica, a mrlje na licu su manje vidljive. Lumicinol i ekstrakt magnolije učinkovit su alat za vidljivu transformaciju kože jer pomažu uravnotežiti depigmentaciju, poboljšavaju čvrstoću i izuzetno su učinkoviti u smanjivanju bora.

NIVEA POKLON ZA VAS

Za jednu sretnu čitateljicu NIVEA je pripremila poklon paket koji sadrži NIVEA Cellular liniju (dnevni fluid, noćni serum i kremu za područje oko očiju). Sve što trebate učiniti je pažljivo pratiti našu FB stranicu (www.facebook.com/LjepotaiZdravljeHrvatska). Naime, ovaj tjedan kada objavimo post koji detaljno opisuje svaki od proizvoda u paketu, požurite i lajkajte post jer najbrži među vama, osvojit će spomenuti poklon-paket! Sretno!