NIVEA Urea + Care univerzalna krema za njegu suhe kože

by | 5 studenoga, 2020

Osjećati se ugodno u vlastitoj koži je nešto što svi želimo postići. No, da je to lak zadatak, nitko nije rekao. Današnje promjenjivo vrijeme u kojem smo iz kratkih rukava ušli u zimske kapute, suhi zrak od grijanja i agresivna dezinfekcijska sredstva koja svakodnevno koristimo ostavljaju posljedice na našoj koži koja istovremeno stari. Narušava se njezina prirodna barijera koja joj osigurava vlažnost, ona postaje hrapava i ispucana te često zna svrbjeti.

NIVEA je pronašla spas za vašu suhu kožu izloženu stresu: NIVEA Urea + Care univerzalna krema umirit će vašu kožu i pružiti joj potrebnu hidrataciju. Ova njegujuća krema s ureom i dekspantenolom pruža koži intenzivnu hidrataciju tijekom 72 sata kako bi spriječila gubitak vlažnosti.

NIVEA Urea + Care univerzalna krema vratit će vašoj koži mekoću i podatnost. Njezina bogata formula djeluje u skladu s prirodnim mikrobiomom kože te ju istovremeno jača i štiti. Pogodna je za njegu cijelog tijela, ali posebno onih dijelova koji su izloženi opterećenju kao što su ruke, laktovi, koljena i stopala.