Jedan od najvažnijih sastojaka u anti-age njezi slavi velikih 25 godina

I nakon četvrt stoljeća, Q10 je i dalje najbolji prijatelj kože

by | 30 studenoga, 2023

Znate li da su Beiersdorf stručnjaci 1998. godine prvi upotrijebili koži identičan koenzim Q10 u kremi za njegu zrele kože?

Upravo je on danas jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka u anti-age njezi koji slavi velikih 25 godina.

Rođendanska zabava u čast Q10 ekspertize okupila je brojne predstavnike medijske i scene influencera iz Hrvatske, Srbije i Slovenije koji su se u odličnoj atmosferi uz glazbeni nastup Filipa Rudana u centru Zagreba, podsjetili zašto je Q10 najbolji prijatelj kože. 

Svjesni smo da se s godinama razina koenzima Q10 u našoj koži vidljivo smanjuje, što rezultira oštećenjima, borama i sve izraženijim linijama. Definitivno scenarij koji nikome nije drag. No NIVEA Q10 proizvodi znaju kako to spriječiti. Zahvaljujući koenzimu Q10, osim što poboljšavaju opskrbu stanica kože energijom i jačaju njezin zaštitni sloj, djeluju i kao antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala te vraća koži zdrav izgled.

Uz NIVEA Q10 liniju proizvoda, bez obzira na tip, vaša koža može biti glatka, čvršća i vidljivo pomlađena. Sve što trebate jest odabrati NIVEA Q10 proizvod koji vam najviše odgovara.

Odaberite vidljivu zaštitu od bora uz NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power dnevnu kremu SPF 15 obogaćenu najčišćim koenzimom Q10. Poboljšana formula osigurava 24-satno djelovanje protiv bora te ispunjava stanice kože energijom kako bi neutralizirala svakodnevna oštećenja i pomogla pri regeneraciji.

Nakon napornog radnog dana, našoj koži je potrebna regeneracija. Zato je tu NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power Replenishing noćna krema čija inovativna formula pomaže regenerirati vašu kožu dok spavate te pospješuje proizvodnju kolagena. Posebno je razvijena za smanjenje tri vrsta bora: bora na čelu, oko očiju, kao i bora na području obraza i usta.

Za osjetljivo područje oko očiju pobrinut će se NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power krema s patentiranom formulom posebno osmišljenom za smanjenje bora i revitalizaciju područja oko očiju.

Foto: PR