Svi su se raspričali o serumu s bakuchiolom koji podiže tonus lica. Otkrivamo djeluje li uistinu!

Ovaj sastojak postaje viralan jer radi prirodan lifting na licu - isprobali smo ga!

by | 20 studenoga, 2023

Stalno se govori o “čarobnim sastojcima” i proizvodima koji brišu bore s lica, no koji je najmoćniji sastojak beauty industrije kad je u pitanju pad tonusa? Stručnjaci kažu da je to bakuchiol.

Ako pratite svijet kozmetičke industrije, zasigurno su vam već dobro poznati sastojci koji pomažu ublažiti izgled bora i spriječiti nastajanje novih, kao i slavna hijaluronska kiselina koja pomaže koži da zadrži vlagu i izgleda blistavo, zavodljivo i mladoliko. Što ako vaša anti-age briga uopće nisu bore, već pad tonusa?

Anti-age borba nije kod svih ista – nekoga muče bore, nekog obješena koža

Sigurno ste već primijetili da neke žene imaju zavidan tonus lica, a više bora, koje im se kreću stvarati već u mlađim danima, dok druge i u pedesetima nemaju ni tri bore, ali je zato tonus njihovih lica ozbiljno “pao”. Kažu da je to stvar genetske predispozicije, a žene koje pripadaju drugoj skupini uvijek zanima – može li se tonus lica doista “popraviti” pomoću kozmetičkih preparata i postoji li takva stvar kao što je lifting iz bočice?

Najnovija generacija kozmetičkih proizvoda legendarne kuće NIVEA opremljena je proizvodima koji targetiraju baš svaki problem ženskog lica, a jedan od skrivenih dragulja za kojim su već poludjele žene iz svih dijelova svijeta fokusiran je upravo na pad tonusa i jamči vidljive rezultate. Riječ je o serumu NIVEA Cellular Expert Lift 3-zonski serum, koji sadrži bakuchiol, sastojak koji je jednako moćan za lifting kao što je retinol u borbi protiv bora, a tu su i NIVEA Cellular Expert Lift dnevna krema i NIVEA Cellular Expert Lift noćna krema, također obogaćene.

Nije čudo što su se sve beauty influencerice na društvenim mrežama raspričale o toj liniji! Naravno, morali smo je isprobati i testirati na kolegicama koje pod pauzom stalno izvode jogu za lice kako bi učvrstile kožu lica i smanjile podbradak (savjet redakcije: joga za lice + NIVEA Cellular Expert Lift 3-zonski serum = vrhunski rezultati).

Što je bakuchiol?

Ako još niste čuli za bakuchiol, a smatrate se velikim znalcem kad je kozmetika u pitanju, ne brinite se, riječ je o novom, ali provjerenom sastojku koji je već dobio titulu novog retinola. Zvuči zanimljivo, zar ne?

Riječ je o moćnom sastojku na bazi biljaka koji je izuzetno moćna no za kožu puno nježnija opcija od retinola. Premda nema sumnje da retinol može napraviti čuda za kožu, poznato je i da je dosta snažan te da zna izazivati iritacije na koži.

Nježni bakuchiol može se nanositi i na najosjetljivije tipove kože bez straha od iritacija bez obzira na to je li riječ o osjetljivom tipu kože ili koži koja se odnedavno počela boriti s rozacejom. Može se koristiti čak dva puta dnevno, prije dnevne ili noćne kreme pa nema potreba za izradom računica ni straha da smo pretjerali, kao kod retinola.

Ovaj sastojak nevjerojatno je učinkovit kad je pad tonusa lica u pitanju, no jednako tako utječe na ublažavanje bora, smanjenje vidljivih pora i optimalnu hidraciju lica. Ovo je uistinu najbolja win-win situacija iz svijeta ljepote za koju smo čuli.

Bakuchiol nazivom možda zvuči poput junaka iz nekog azijskog filma, a upravo to i je, samo u stvarnom životu. Naime, ovaj beauty superjunak dobiva se od biljke babchi koja se godinama koristila u kineskoj i ayurvedskoj medicini, a sada stiže u obliku moćnog sastojka koji je NIVEA pretočila u svoj NIVEA Cellular Expert Lift 3-zonski serum koji zaslužuje pet zvjezdica s kojima je i ocijenjen na službenoj stranici brenda.

Želite izraženije konture lica? Ovi proizvodi dat će vam lifting s WOW efektom

NIVEA Cellular Expert Lift kolekcija u kojoj se nalaze serum, dnevna i noćna krema nije namijenjena samo licu već cijeloj zoni koja otkriva godine izazvane stresom. Bakuchiol djeluje na lifting kože lica, vrata i dekoltea te već nakon nekoliko tjedana korištenja daje rezultate o kojima ste godinama sanjali, i to bez iritacija. Konture lica postaju izraženije, a koža napetija, punija i izgledom puno mlađa. Bonus su ujednačen ten, zaglađenije bore i blistav izgled za kojim svi žudimo.

Pripremite se na komplimente koji će krenuti pristizati sa svih strana!

Foto: PR