Nikolina Pišek: Trudnica na meti napada

by | 5 kolovoza, 2014

nikolina pisek trudna
Voditeljica Nikolina Pišek, koja je u petom mjesecu trudnoće s Vidojem Ristovićem, na meti je neprijatelja, kako iz Srbije, tako i iz Hrvatske. Oni je optužuju da nije brižna majka prema starijoj kćeri Hani, što je voditeljicu jako uznemirilo.

Nakon što je na Facebook postavila fotografije s trbuščićem, Nikolinu je pričekala salva uvreda njezinih virtualnih prijatelja.

– Gdje ti je dijete, brižna majko? – pitala je jedna starija gospođa, što je voditeljicu iživciralo, pa joj je odgovorila:

– Jedno u meni, drugo sa mnom, prebrižna Milodarka, gledaj svoja posla, ženo, i meti ispred svog prag.a Da imaš imalo obraza, ne bi se skrivala iza lažnog imena. Ako je to tvoje pravo ime, oprosti, moje saučešće.

Mnogi su joj poručili da se vrati u lijepu njihovu, aludirajući da treba napustiti Srbiju i vratiti se u Hrvatsku ne birajući riječi.

– Lako je biti sponzoruša i dati svoje du*e pod kiriju – samo je jedan od nepristojnih komentara koje je ostavio jedan od muškaraca na njezinom profilu.

Iako se Nikolina više nije oglašavala, vjerojatno vođena poukom „da se ne spušta se na njihov nivo“, salve uvreda su se nastavile.

Kao podsjetnik, Nikolinina kćer iz prvog braka ima 16 godina, školuje se i živi u Zagrebu, a Nikolina koristi svaku slobodnu priliku da je posjeti ili pozove u Beograd.

nikolina pisek
izvor: Alo!