Nikolina Pišek: Proslava godišnjice braka u Hrvatskoj

by | 21 rujna, 2014

Višednevnom proslavom na nekoliko mjesta u Hrvatskoj voditeljica Nikolina Pišek i njezin suprug Vidoje Ristović proslavili su prvu godišnjicu braka prisjećajući se raskošnog vjenčanja u hotelu „Metropol“, u Monte Carlu, koje je održano 3. rujna prošle godine.

Nikolina-Pisek1

Nekoliko dana prije značajnog datuma supružnici su u intimnoj romantičnoj atmosferi u jednom restoranu u Dubrovniku proslavili prvih godinu dana svoje ljubavi, a na dan vjenčanja u Zagrebu su proslavili svečanom večerom, kojoj su prisustvovali njihovi najbliži prijatelji. Najljepši poklon supružnicima svakako je kćer, koju će roditi krajem godine, a buduća majka odlično podnosi trudničke dane.

Voditeljica je u sedmom mjesecu trudnoće, a za razliku od većine trudnica koje vode bitku s kilogramima, tjelesna težina zanosne voditeljice povećala se tek za jedan kilogram. U prilog činjenici da odlično podnosi blagoslovljeno stanje govore i brojna putovanja na atraktivne destinacije, koje je ovog ljeta obišla sa svojim bračnim partnerom. Poslije boravka na Azurnoj obali početkom kolovoza, budući roditelji uživali su na Santoriniju, a zatim su se uputili u Hrvatsku, gdje se aktivna trudnica odmara u posljednjim mjesecima trudnoće.

Autor Life Content