NIJE VIC! Gwyneth Paltrow na tržište je lansirala “REPELENT VAMPIRA U SPREJU”

by | 20 rujna, 2017

Goop

Glumica Gwyneth Paltrow posljednjih se godina sve manje i manje bavi glumom, a sve više lifestyle blogom Goop i prodajom neobičnih proizvoda za ljepotu i smiren, sretan život.

Već nas je iznenadila parom za pomlađivanje vagine, maskom od pijavica (koju koristi i Miranda Kerr) te idejom da bi, ako želimo pročistiti tijelo, osam dana trebali piti samo kozje mlijeko, a ako ste mislili da čudnije ne može, iznenadit ćemo vas jer 44-godišnja Gwyneth ima još trikova u rukavu!

U online shopu portala Goop izbacila je vrući, novi proizvod u prodaju i to u obliku spreja koji će od vas otjerati zle duhove i – vampire!

“Psychic Vampire Repellent zapravo je eliksir u spreju”, objašnjava na stranici Goop,” koji je kombinacija vode za iscjeljivanje i terapeutskih ulja, koji, kako je poznato, sprječavaju negativne vibracije (i štite vas od ljudi koji bi ih mogli proizvoditi”.

“Naštrcajte velikodušno sprej oko glave kako biste zaštitili auru!”, predlaže Gwyneth, koja bočicu od 100 ml prodaje po cijeni od 30 dolara.

Imate li vampire u svom životu, moramo vas razočarati – Goop ne dostavlja u Hrvatsku.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: 100POSTO.HR