Nicole Kidman prvi put progovorila o razvodu s Tomom Cruiseom

by | 13 listopada, 2015

Poznata glumica Nicole Kidman nikada nije krila koliko joj je bilo teško nakon razvoda od Toma Cruisea.

Cruise and Kidman Split

Holivudska glumica je na događaju “Woman In The World” u Londonu rekla kako se najusamljenije u životu osjetila 2001. godine nakon razvoda od tadašnjeg supruga i kolege Toma Cruisea.

Nicole Kidman i Tom Cruise razveli su se nakon 10 godina braka i dvoje posvojene djece, da bi ona 2003. godine osvojila Oscara za najbolju glumicu i time postala prva Australka koja je osvojila Oscara za glavnu ulogu. Ipak, nije se mogla iskreno veseliti svom uspjehu.

Moram biti iskrena. U tom periodu bježala sam od vlastitog života. Nisam mogla podnijeti svoju realnost”, rekla je.

Tu večer sjedila sam u luksuznom hotelu na Beverly Hillsu sa zlatnim kipićem u rukama i osjećala sam se usamljenije nego ikad. Znala sam da takve stvari neće izliječiti moje osjećaje”, rekla je.

Tada sam odlučila malo usporiti s poslom. Puno sam čitala, razgovarala s ljudima… To je trajalo oko šest godina i onda sam srela Keitha”, prisjećala se glumica kako je prvi put srela svog sadašnjeg supruga, country glazbenika Keitha Urbana.

Brzo smo se vjenčali i usput upoznavali. To nije bila samo sreća. Bila sam otvorena za novog partnera i željela sam još djece. Tako sam u 41. godini rodila prvu kćer, a drugu nam je na svijet donijela surogat majka”, kaže Nicole i dodaje kako se sve mijenja kada ugledate svoje dijete i pomislite da ste spremni umrijeti za tu osobu.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Getty Images