Nicola Coughlan iz “Bridgertona” novo je lice SKIMS kampanje

by | 18 lipnja, 2024
Nicola Coughlan skims

Kim Kardashian ovaj nas je put – moramo priznati – ugodno iznenadila jer je u fokusu nove kampanje za SKIMS poznata glumica Nicola Coughlan iz “Bridgertona”, čiju treću sezonu smo upravo pogledali na Netflixu.

Nakon uspješnih – i povremeno iznenađujućih – lansiranja s dosta poznatih osoba, od Sabrine Carpenter, Alexa Coopera, Lane Del Ray, Ushera i, nedavno, engleskog nogometaša Judea Bellinghama, moramo priznati da nam je ovo lansiranje možda i jedno od najdražih.

Coughlan, koja glumi Penelope Featherington u hit Netflixovoj seriji, u reklamnoj kampanji nosi tri haljine iz kolekcije Skims soft lounge. U jednom kadru, glumica pokazuje svoje prekrasne obline u dugoj i ljetnoj citrusnoj haljini te izgleda jako lijepo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

Na drugoj fotografiji, Coughlan nosi svijetloružičastu haljinu s naramenicama dok pozira ispred odvažne cvjetne pozadine. Zadnja fotografija prikazuje Coughlan u sivoj haljini dugih rukava koja naglašava njezinu figuru.

Kim Kardashian je izjavila: “Svi znaju da sam veliki obožavatelj Nicole i “Bridgertona” otpočetka, tako da je za nju glumiti u našoj kampanji za soft lounge trenutak punog kruga! Nicola je takva inspiracija na ekranu i izvan njega, i uistinu je oživjela kampanju svojom neospornom ljepotom i energijom.”

U svakom slučaju, apsolutno podržavamo ovu kampanju, još više k tome da je upravo Nicole zagovornica body positivity trenda i puno u javnosti progovara o štetnosti online komentara na temelju izgleda. Samo naprijed!

Pročitajte: Pletene torbe za ljeto: 35 primjeraka koje ćete nositi od jutra do mraka 

Foto: Instagram