Neviđeni spektakl darivanja Ljepote&zdravlja u Zagrebu!

by | 9 prosinca, 2015

12317441_577212582437006_1831279383_n

Hvala vam! HVALA VAM U IME CIJELOG NAŠEG TIMA! 

Projekt #Ljzpoklonilete osmislili smo prije par mjeseci i do zadnjeg trenutka nismo znali kako će on ispasti i kako ćete vi reagirati. S obzirom na to da smo upravo zahvaljujući vama najprodavaniji časopis u Hrvatskoj, ali i regiji, znali smo da vas moramo oduševiti.

Letvicu smo sami sebi visoko postavili, ali uz vas mi smo je i preskočili! Više od tisuću naših čitatelja, slučajnih prolaznik,  došlo je ispod balkona Ritma Grada sa svojim primjercima časopisa Ljepota&zdravlje po svoje vrijedne poklone koje smo vam mi s puno ljubavi pripremili. Nadamo se da smo opravdali vaša očekivanja i da ćete nas podržati i u drugoj akciji koju planiramo uskoro! Svoje fotografije objavljujte na društvenim mrežama Twitter, Instagram i Facebook uz hashtag #ljzpoklonilete ili nam pošaljite email na [email protected]

A video posted by Jolie.hr (@jolie.hr) on

Ako na našem blagdanskom niste bili sretne ruke i ulovili svoj poklon, nabavite novo izdanje Ljepote&zdravlja čiju naslovnicu krasi Diane Kruger. Upravo u tom izdanju dijelimo 100 poklona koji će vas oduševiti!

Zahvaljujemo se sponzorima: Nivea, Avon, Catrice, Olival, Ženski Rokovnik, Bioskin.

Kompletnu reportažu potražite u tiskanom broju Ljepote&zdravlja koji izlazi 29. prosinca