Šest noviteta koje bingamo i ne propuštamo u studenome na Netflixu

by | 3 studenoga, 2023
netflix noviteti studeni 2023

Svaki mjesec Netflix iznenađuje bogatstvom novih naslova koji pristižu na ovaj omiljeni streaming servis.

Dolaskom studenog, ali i približavanjem kraja godine, očekujemo još jedan niz izuzetnih filmova, serija i dokumentaraca koji će obogatiti vaše večeri i vikende.

Raznolikost žanrova omogućuje vam da pronađete nešto za svoj ukus, bilo da želite avanturu, napetost, smijeh ili duboko emotivne priče.

Priznajte, dolaskom hladnijih zimskih večeri nema boljeg osjećaja nego umotati se u dekicu, zavaliti na udoban kauč i uživati u novim epizodama omiljenih serija ili sjajnim filmskim naslovima.

U svakom slučaju, što god volite, vrhunski sadržaj zajamčen je iz mjeseca u mjesec!

Noviteti koji stižu na Netflix

Nyad

Sportašica Diana Nyad odluči u 60. godini ostvariti gotovo nemogući životni san: preplivati više od 160 kilometara otvorenog oceana od Kube do Floride.

Dostupno od 3. studenoga.

The Crown (6. sezona, 1. dio)

Stigla je i posljednja sezone The Crown – serije koja prati kraljevsku obitelj i princezu Dianu. Zadnja sezona prikazuje posljednje Dianine dane, ali i razdoblje nakon njezine smrti.

Prvi dio 6. sezone dostupan je od 1. studenoga, a drugi dio stiže već u prosincu.

Best. Christmas. Ever!

Kad dodir sudbine okupi njezinu obitelji za Božić, Charlotte odluči dokazati da je život njezine prijateljice Jackie predobar da bi bio istinit.

Stiže na Netflix 16. studenoga.

Family Switch

U obitelji pred Božić nastane potpuni kaos kad roditelji uslijed rijetkog kozmičkog događaja zamijene tijela sa svojom djecom tinejdžerima.

Bit će dostupno na Netflixu 30. studenoga.

Robbie Williams

Nakon 25 godina karijere tijekom koje je rušio brojne rekorde, Robbie se osvrće na mlađeg sebe i razmišlja o svojoj karijeri pod svjetlima reflektora.

Stiže 8. studenoga.

Locked In

Ljubazna medicinska sestra pokušava otključati tajne ozljeda pacijentice u komi te otkrije da iza njih leži rivalstvo, nevjera, izdaja i ubojstvo.

Film je dostupan od 1. studenoga.

Pročitajte: “Times” je objavio popis najboljih božićnih sajmova u Europi 

Foto: OKrasyuk iStock/Getty Images Plus via Getty Images