Nenad Sovilj donosi novu kolekciju – konkretnog, ali i simboličnog značenja – Metamorphosis

by | 3 srpnja, 2020

Jeste li ikad promijenili svoj stav? Kada, zbog koga ili čega?
Neka nakit to napravi za vas.

Ovaj put uz pomoć:morskih bisera – Southsea bisera, Tahiti crnih i zlatnih bisera kao i slatkovodnih bisera. Dvije su linije unutar kolekcije, naime: jedna uključuje samo plemenite kovine i bisere, dok druga uključuje plemenite kovine, bisere, smolu i emajl. Ukratko: Nenad Sovilj predstavlja novu kolekciju Metamorphosis.

Promijenite uvjerenje i simptomi u vašemu životu će se promijeniti. Poništite uvjerenja koja su vas kočila i problemi koji su stvoreni iz tih uvjerenja će nestati.

Mi vjerujemo u transformacijsku moć, kako osjećaja u nama, tako i “stvari” na nama. Vrijeme je promjena, pa jedino što možemo je da se i sami mijenjamo. Treba prihvatiti kaos, prigrliti ga, zavoljeti i ići dalje. Slažemo se? Nakit tu također igra svoju ulogu.

Vjerojatno najveći zaokret je to što je svoj dućan u Amruševoj preuredio i proširio ga, tako da je u istom prostor i radionica u kojoj stvara te je otvorio globalni online boutique na www.sovilj.com – Nenad Sovilj donosi novu kolekciju – konkretnog, ali i simboličnog značenja – Metamorphosis.

O njima je pisao Kafka, skladao Phillip Glass, Ovidije je pjevao, a Sovilj kreira nakit koji će vas podsjećati na nužnost zaokreta, na nužnost daljnje potrage, na slobodu. A sloboda je opasna, kao što i nakit može biti. Treba ga znati nositi, kao, naime, i slobodu samu.

Kolekcija je to promjene, vjere u stalnu mijenu. Sada nakon 15 godina postojanja luxury brenda Sovilj i 40. godine života u koju je naš dizajner zašao – vrijeme je prošireni smjer koji je zabavan, elegantan i jednostavno – hrabar.