NEDOSTAJE VAM INSPIRACIJE? Pogledajte jedan od filmova koji vam preporučujemo!

by | 23 rujna, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Donosimo vam nekoliko prijedloga filmova koji će vas možda potaknuti na razmišljanje, na promjenu ili vam samo uljepšati kišnu večer. U svakom slučaju, nadamo se da ćete uživati!

U DIVLJINI (INTO THE WILD)
Ovo je primjer filma u kojemu glavni junak postaje zasićen svojim dosadašnjim životom i materijalističkim načinom života. Kreće na svoje putovanje prema Aljasci. Tijekom putovanja pronalazi sebe i ljepotu u svemu što ga okružuje – ljudima koje upoznaje, životinjama, planinama. Film vas može pokrenuti što se tiče putovanja i promjene načina života.

DOBRI WILL HUNTING (GOOD WILL HUNTING)
Ovaj film vas može osvijestiti ako smatrate da stojite na mjestu i ne napredujete iako to želite. Radnja filma vrti se oko mladića koji unatoč iznimno visokom kvocijentu inteligencije radi kao domar na prestižnom fakultetu. Robin Williams mu, u ulozi neobičnog psihologa, otvara oči. Dirljiv film, čiji su scenarij napisali Matt Damon (koji je ujedno i glavni glumac) i Ben Affleck.

U POTRAZI ZA SREĆOM (THE PURSUIT OF HAPPYNESS)
Jedan od najboljih filmova današnjice u kojemu, osim Willa Smitha, glumi i njegov sin Jaden Smith. Film je prepun korisnih citata koji bi se mogli primijeniti u mnogim životnim situacijama. Nevjerojatna je to priča koja pokazuje i da beskućnici mogu postati milijarderi ako imaju cilj, rade i bore se. Svakako film koji ne smijete propustiti.

IVA MATIĆ