Nećete vjerovati zbog koga Tom Cruise napušta Scientološku crkvu!

by | 7 srpnja, 2015

Trebalo mu je nekoliko godina da posloži prioritete u životu, ali to se izgleda ipak dogodilo…

Da, po svjedočenju portala “Hollywood Life”, Tom Cruise okreće leđa scientologiji zbog svoje devetogodišnje kćeri Suri Cruise.

CinemaCon 2015 - The State Of The Industry: Past, Present And Future And Paramount Pictures Presentation

Svi oni koji su gledali fantastičan dokumentarac o scientologiji “Otvoreno: Scientologija i zatvor vjere” upoznati su s nevjerojatno surovim činjenicama vezanim za to koliko se ljudi radi ove crkve otuđuju od vlastitih obitelji. Kada uđeš u crkvu, zabranjeno je da imati bilo kakav kontakt s osobama drukčijih uvjerenja, i svi članovi nakon određenog vremena prekidaju kontakt s ostatkom obitelji koja nije u crkvi.

Kako je Katie Holmes doslovno preko noći pobjegla od svog bivšeg muža sa Suri u naručju, njih dvije više nisu dio crkve, pa zato Tom Cruise trpi i izuzetno rijetko viđa svoju kćerkicu. Jedini način da to promijeni je taj da napusti crkvu, kaže Chris Shelton, bivši član.

Grand Opening of Applied Scholastics International Headquarters

S druge strane, Cruise će zbog ovoga morati otrpjeti velike posljedice. Sasvim je moguće da će mu se karijera naći u krizi, da će financijski potonuti (jer to su sve stvari koje Scientološka crkva funkcionira), a također će morati distancirati od svoje ostale posvojene djece koja su, također, članovi crkve.

No, i uz sve to, postoje naznake da će poznati glumac to ipak učiniti.

  • Izvor: Life Content
  • Foto: Guliver/Getty, Splashnews