NEĆETE VJEROVATI, ali reality posvuduši već je dosadilo majčinstvo

by | 21 ožujka, 2018
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Devet mjeseci provela je skivajući trudnoću od medija i javnosti, a sada se događa ono čega se obitelj mlade zvijezde najviše bojala.

Kylie Jenner jedna od najpopularnijih djevojaka iz klana Kardashian, prije šest tjedana postala je majka kćerkice Stormi. 20-godišnjakinja navodno nije bila spremna na majčinstvo, koje joj je prema izvorima bliskim obitelji, već sada dosadilo. Navodno su starije i iskusnije sestre znale da će biti problema jer je Kylie još uvijek i sama vrlo mlada i nespremna na tako veliku obvezu i životnu ulogu. Strani mediji već su javljali o tome kako se Kylie jako loše snalazi u ulozi majke i kako ne voli mijenjati pelene, no sada su otišli i korak dalje.

Ona navodno koristi svaku priliku kako ne bi morala ostajati kod kuće s bebom. Namjerno se pretrpava poslom i odlazi na putovanja. Neimenovani izvor izjavio je kako je jedva čekala vratiti se na posao kako bi svu brigu o bebi prepustila dadiljama i ostalim članovima obitelji. Nitko iz obitelji nije reagirano na ove tvrdnje, ali su pak drugi izvori za strane medije tvrdili kako sve to nije istina i kako je Kylie odlična majka koja svoju bebu ne ispušta iz ruku.

Sama Kylie nije se oglasila povodom ovih glasina. Podsjetimo, Kylie je dugo skrivala svoju trudnoću, a nakon što je rodila, priznala je kako je njezina želja bila to skrivati od javnosti, a svima koji su to poštovali javno je zahvalila.

View this post on Instagram

my angel baby is 1 month old today

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Pročitajte više na: https://www.story.hr/celebrity/nakon-sest-tjedana-kylie-jenner-dosadilo-majcinstvo-430451 – www.story.hr

 

Tagovi: