NE PODNOSI JE? Kate Middleton nije došla na djevojačku zabavu Meghan Markle u spa centar

by | 8 ožujka, 2018
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Pojavile su se špekulacije da vojvotkinja od Cambridgea nije bila prisutna jer se nalazi u sedmom mjesecu trudnoće no sve uzvanike je to iznenadilo, obzirom da se nije radilo o nekom ludom tulumu.

Datum kraljevskog vjenčanja samo što nije stigao, a budući mladenci Meghan Markle (36) i Princ Harry (33) te ostatak organizacije imaju pune ruke posla u završnim pripremama tog, kako kažu, velikog događaja koji će biti 19. svibnja.

U međuvremenu, odabranica princa Harryja imala je djevojačku zabavu u društvu bliskih prijateljica, među kojima su bile dizajnerica Misha Monoo i Violet von Westenholtzno, za koje se nagađa da su kumovale upoznavanju Meghan i Harryja. Ipak, javnost je najviše šokirala činjenica da vojvotkinja Kate Middleton (36) i Meghanina majka Doria nisu bile prisutne na zabavi.

– Meghan je djevojke počastila danom u luksuznom spa centru, a premda nije nikome potvrdila o kojoj je lokaciji riječ, sumnja se na ‘Soho Farmhouse’, koji ona obožava – kaže izvor blizak Markle.

Pojavile su se špekulacije da vojvotkinja od Cambridgea nije bila prisutna jer se nalazi u sedmom mjesecu trudnoće no sve uzvanike je to iznenadilo, obzirom da se nije radilo o nekom ludom tulumu, već o opuštajućem danu koji bi joj svakako godio.

– Kate u visokom mjesecu trudnoće bez problema posjećuje škole, gradilišta i razne ustanove, tako da joj ovo ne bi trebao biti problem. Očito je nešto drugo u pitanju – kaže izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Mladenci će zavjete razmijeniti u kapeli Sv. Georgea u dvorcu Windsor točno u podne, a vjenčat će ih nadbiskup Canterburyja Justin Welby.

Podsjetimo, kraljevski par će imati dodatno osiguranje na svojemu vjenčanju zbog nedavnih prijetnji antraksom, otrovom koji u 90% otrovanih izaziva smrt.

IZVOR: 24SATA.HR