NE BRINITE SE ZBOG VELIČINE! Otkrivamo vam kako se najbolje odjenuti ako imate viška kilograma!

by | 25 srpnja, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Mnoge žene s oblinama smatraju kako svoje tijelo trebaju sakriti od pogleda, te se najčešće kamufliraju ispod preširokih komada odjeće nimalo ne mareći za trendove. No pametni odabiri boja, dezena i krojeva trikovi su koji poput čarobnog štapića prikrivaju kritične dijelove tijela te stvaraju vizualno izduženu figuru. Igra s XXL modom uz sedam osnovnih pravila može biti itekako privlačna.

Crno-bijelo je najzahvalnija kombinacijama uz koju je najlakše stvoriti vizualni sklad tijela. Konstrukcije s oblinama tajna su u odabiru idealnog kroja, pri čemu svakako gornji dio tijela treba istaknuti bijelom bojom, a donji dio tijela u ovom slučaju prekriti crnim materijalom dopuštenog šireg kroja.

Otvoren lađa izrez ili duboki V-izrez naglasit će dekolte i ramena. Ovi modeli idealni su za žene koje žele skrenuti pažnju s bokova. Na strateškim mjestima modeli odjeće svakako bi trebali pratiti liniju tijela.

Hlače unatoč predrasudama mogu biti saveznice žena s oblinama, a idealni modeli su mrkva krojevi čije se nogavice od koljena nadolje sužavaju. Trenutačni trend printa na hlačama ne treba izbjegavati, dijagonalne diskretne linije figuru će učiniti vizualno mršavijom. Uz hlače s dezenom najbolje je kombinirati strukirani jednobojni sako.

Visoki struk je trik koji izdužuje figuru i svakako ga treba birati u krojevima suknji i hlača, a pripijena majica uz, primjerice, hlače visokog struka skida kilograme.

Obuća nikako ne bi trebala biti premalena i preuska, stopalo u sveukupnom dojmu stvaranja izdužene i mršavije figure također igra važnu ulogu. Pa tako zaobljeni vrh izbjegavajte, on smanjuje veličinu noge, birajte blagi špic i kod elegantnije obuće svakako modele blago otvorenih prstiju.

Vodoravne pruge detalj su od kojih krupne žene prezaju, no one su zapravo saveznice vizualne liposukcije, baš kao i pametni printevi u tamnim nijansama pozicioniranima na bočnim stranama tijela.

Donje rublje je ključno prilikom kombiniranja s odjećom, ono se nikako ne smije urezivati u kožu, biti premaleno ili preusko. Tržište je prepuno inovativnih steznika koji kritične zone tijela drže na okupu.

Izvor: Zadovoljna.dnevnik.hr