Lj&Z izbor: 6 odličnih proizvoda za samotamnjenje

by | 18 svibnja, 2020

Iako su mjere Civilnog stožera popustile i smijemo izlaziti izvan naših domova, još uvijek nije trenutak za odlazak na plaže i sunčanje koliko god smo se potonjeg zaželjeli.

Budući da mnogi od nas žele malo preplanule boje kako bi nam prizor u ogledalu izgledao bolje, a odjeća stajala ljepše, odlično rješenje su proizvodi za samotamnjenje. Ne oštećujemo kožu UV zračenjima ili solarijima, a dobivamo boju. Iako sam i sama davno, kad sam ih koristila, imala problema s narančastim mrljama po tijelu i neugodnom mirisu kože, danas su stvari potpuno drukčije i proizvodi za samotamnjenje podignuti su na višu razinu.

Izbor je doista velik, a sve ovisi o vašem budžetu i afinitetima. Mi preferiramo suptilno preplanuli ten, koji neće imati neugodne mirise i neće ostavljati narančaste mrlje, pa vam u nastavku donosimo naše preporuke. Bez obzira na kvalitetu koja je danas obavezna, pripazite kako nanosite proizvod, izbjegavajte tkanine i, idealno, ostanite u kupaonici dok vam se proizvod barem djelomično ne upije u kožu.

 

Afrodita Art of Tanning Hello, Summer losion

Nivea Sun-Kissed Radiance mlijeko za samotamnjenje

 

Ziaja Subtle bronze losion za samotamnjenje

ST. TROPEZ Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist (Asos

TAN-LUXE The Face (Cult Beauty)

Bondi Sands Aero Ultra Dark Foam (Asos)

 

Foto: Instagram