Naruči Cedevitu i kavu i osvoji super nagrade

by | 26 ožujka, 2014

Uživanje u kavi jedan je od omiljenih rituala na ovim prostorima. Mnogima je početak dana bez šalice tog mirisnog napitka nezamisliv. A tu je i radna kava, popodnevna kava s prijateljima, trač kava… svako doba dana i svaka prigoda kao stvoreni su za uživanje u ritualu ispijanja kave u omiljenom kafiću!

CEDEVITA_&_KAVA PRINT_210x297+3mm

Ovaj ritual još je bolji ako ga spojimo s uživanjem u Cedeviti, jednim od najpopularnijih bezalkoholnih napitaka na ovim prostorima! Brojni osvježavajući okusi Cedevite sjajno se nadopunjavaju s aromom kave, a od 19. ožujka do 22. travnja i bogato nagrađuju!

Da biste osvojili neku od preko 400 sjajnih nagrada kao što su Playstation 4, tablet Sony Xperia Z ili pametni telefoni Sony Xperia Z1 Compact, jednostavno pošaljite svoje podatke, riječ Cedevita i broj računa (na kojem su barem jedna Cedevita i barem jedna kava) SMS-om na broj 60221. U natjecanju možete sudjelovati i preko Cedevitine Facebook i mobilne aplikacije „400+ nagrada“ za Android i iOS.

CedevitaFB_800x1270px

Nagradi konobara!

Kava i Cedevita u omiljenom kafiću tvoj su svakodnevni ritual, nešto u čemu uživaš i što ti uljepša i najgori dan. Pogotovo kad ti Edo u lokalu blizu posla svako jutro napravi najbolji espresso na svijetu. Ili kad Ana iz kafića u zgradi baš uvijek pogodi koju Cedevitu želiš uz svoj cappuccino.

Konobari imaju često glavnu ulogu u našem dojmu o nekom kafiću te o njima ovisi hoćemo li taj kafić posjetiti ponovno ili ne. Omiljeni konobar često je i prijatelj i psiholog i izvor svih bitnih i sočnih informacija te imate osjećaj da njega ili nju znate «sto godina» pa više ne morate ni naručivati jer oni točno znaju što volite.

CedevitaFB 800x762px

Vrijeme je da i ti svojim omiljenim konobarima uljepšaš dan i nagradiš ih vrijednim nagradama! Pošalji ime svog omiljenog konobara ili konobarice te ime kafića u kojem rade preko mobilne ili Facebook aplikacije «400+ nagrada». Na Cedevitinoj FB stranici svakodnevno možeš pratiti i tko su najpopularniji konobari, odnosno oni koji su osvojili najviše glasova. Glasuj za svoje favorite i možda baš Edo ili Ana osvoje vrhunske Sonyjeve pametne telefone ili vrijedne Cedevitine poklon pakete.