Nova najpreciznija metoda iscrtavanja obrva postaje sve popularnija

Polutrajna metoda s realističnim rezultatima

by | 16 siječnja, 2022

Ono što nam obrve čine licu isto je što bi i dobar kaput učinio zimskom outfitu – sva pažnja je na njemu i temeljna je točka outfita. Baš tako je i u slučaju obrva – utječu na naš pogled, formu lica i cjelokupni izgled.

Baš zato, unazad par godina, počelo se sve više pričati o obrvama kao jako važnom segmentu beauty rutine. Sve je više tretmana, od podizanja obrva, preko puder obrva, pa sve do tetovaža i polutrajnog microbladinga, no stigla je još jedna polutrajna metoda, koja je najpreciznija dosad. Riječ je o nanobladingu, metodi tetoviranja obrva koja radi s finim, ultra tankim iglicama kako bi dlačice izgledale što stvarnije. Polutrajni pigment postavlja se ispod kože i tako se postiže izgled stvarnih dlačica, a traje duže od microbladinga jer ulazi dublje u kožu. Trajanje mu je do 3 godine, ali vrijeme trajanja ovisi i o boji pigmenta, dubini, vrsti tinte, intenzitetu rada i vašoj koži (na masnoj koži može brže izblijedjeti).

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LV College (@nanoblading)


Dok je microblading najbolji za one s normalnom ili suhom kožom, nanoblading mogu raditi osobe svih tipova kože iako će nekima kraće trajati. Svakako, budući da je riječ o tetoviranju, proces može biti lagano neugodan, uz popratno crvenilo i otekline, no one ubrzo nestaju, nakon čega je obrve važno tretirati po uputama kozmetičara koje ste dobili. Kad prođe početni period nakon tetoviranja, možete bez brige obavljati što god da trebate jer vam ih ni znoj ni kiša neće ukloniti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LV College (@nanoblading)

Foto:  dimid_86 via Getty Images