NAKON USPJEHA S BEYONCÉ, dizajner Peter Dundas kreće u samostalno djelovanje!

by | 16 veljače, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Noć ”Grammyja” definitivno je bila velika noć za Beyoncé koja je osvojila nagradu ”Best Urban Contemporary Album” za ”Lemonade”, no još veća noć za dizajnera Petera Dundasa koji je prvi put samostalno dizajnirao zlatne stylinge koje je slavna pjevačica nosila na dodjeli nagrada.

Prije pokretanja istoimenog brenda, Dundas je bio kreativni direktor za kuću Cavalli, šest godina prije toga za Emilija Puccija, a više od jednog desetljeća slavni dizajner radi s Beyoncé. Stoji iza stylinga koji je pjevačica nosila u ”Lemonade” videu, kostima ”Mrs. Carter” i ”Formation” turneja, haljina koje je nosila na drugoj inauguraciji bivšeg predsjednika Baracka Obame 2013. godine te haljine koju je nosila na ”Met Ballu” 2011. godine.

”Beyoncé i ja imamo dugogodišnju profesionalnu suradnju. Smatram da je htjela nekoga kome može vjerovati i s kime je povezana na nekoliko razina. Također je znala da započinjem sa samostalnim radom i htjela je biti prva koja će nositi moju novu solo kolekciju! Uz to, oboje volimo žutu boju!”, izjavio je Dundas.

Emma Matković