NAKON 15 GODINA Sharon Stone progovorila o tome kako je umalo preminula!

by | 21 rujna, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Prošlo je 15 godina otkako je Sharon Stone pretrpjela krvarenje u mozgu i umalo preminula.

U intervjuu za Closer Weekly prisjetila se te kobne noći.

“Umrla sam i vratila se u život. Sjećam se bijele svjetlosti koja se odjednom pojavila nada mnom”, ispričala je glumica koja je tada živjela u San Franciscu sa suprugom Philom Bronsteinom, od kojeg se dvije godine kasnije razvela.

Zbog ovog događaja uzela je pauzu od glume, jer je morala ponovno učiti hodati i govoriti. “Osjećala sam se kao da mi se cijeli DNK promijenio”, rekla je tada.

No to nije sve. Osim bijele svjetlosti, tvrdi da je vidjela i prijatelje koji su preminuli.

“Susrela sam se sa starim prijateljima koji su mi bili jako dragi, a koji su preminuli. No sve se to odigralo vrlo brzo. Odjednom sam bila natrag u svom tijelu”, govori glumica.

Danas kaže da je to utjecalo na njezin život toliko da on više nikada neće biti isti. Otkrila je i koje su prednosti toga što je doživjela.

“Više se ne bojim smrti. Govorim prijateljima da je smrt dar. Imala sam osjećaj ugode i osjećaj da je smrt tako blizu. Svi trebaju znati da je to tako. Nije daleko i nije zastrašujuća stvar”, kaže Sharon.

Vjeruje da ju Bog čuva iz nekog svog razloga.

Film na kojem trenutačno radi je “The Masterpiece” koji je režirao James Franco. Sharon je majka trojice sinova – Roana (16), Lairda (11) i Quinna (10).

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: Jutarnji.hr