NAKON 12 GODINA Brad Pitt i Jennifer Aniston ponovno će se ujediniti ispred malih ekrana

by | 2 kolovoza, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Između njih dvoje stala je Angelina Jolie, a sada, kada više nije u igri, Brad i Jennifer planiraju ponovni susret.

Bili su jedan od najljepših holivudskih parova dok ih preljub nije rastavio, no braku Brada i Angeline sada je došao kraj. Nakon razvoda, holivudski ljepotan, koji je dugo vremena šutio o svemu, napokon je odlučio ispričati se svojoj bivšoj supruzi s kojom je u braku bio pet godina i zamoliti ju za oprost.

“Brad se ispričao Jennifer za svu bol koju joj je nanio zbog razvoda. Oduvijek je bio zatvoren i teško je izražavao svoje emocije, no nakon što je krenuo na terapiju, sve se promijenilo. Shvatio je koliko ju je povrijedio i ispričao joj se”, rekao je izvor blizak Bradu za časopis “Life&Style”.

Jennifer mu je, navodno, sve oprostila, ali je i nastavila dalje sa svojim životom. Glumica se u kolovozu 2015. godine udala za glumca Justina Therouxa, no čini se da je sada spremna na ponovni susret s Bradom.

Šuška se da su oboje pristali na zajedničko gostovanje u talk showu komičara Jimmyja Kimmela, a obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju da voditelj najavi točan datum emisije u kojoj će ih ugostiti. Bit će to prvo njihovo zajedničko pojavljivanje nakon 12 godina, a nismo baš sigurni koliko se to sve sviđa Jenniferinom novom suprugu koji je početkom godine, kada joj je Brad slao poruke, na društvenim mrežama objavio bijesan status u kojem je iskazao svoje mišljenje o glumcu:

“J… rat, Facebook, politiku, hejtere…’, ‘J… Brad Pitta’.”

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: INDEX.HR