Najveći trgovački centar u Hrvatskoj ovog vikenda ima popuste do čak 80 posto

by | 13 veljače, 2020

Ovaj vikend čak 17 trgovina namještajem i dekoracijama nudi popuste do čak 80 posto, a tim povodom smo istražili koji su komadi u trendu. 

Ponekad je doista teško pratiti trendove i znati što je trenutačno in jer se trendovi za uređenje interijera mijenjaju ne samo iz godine u godine, već i iz sezone u sezone. Ipak, i u home decoru postoje stvari koje su vječne i chic, a u našem pregledu obišli poznatu trgovinu premium namještaja Mobel Land, najvećeg hrvatskog proizvođača namještaja Primu koja u svojoj ponudi nudi i genijalne dekoracije nizozemskog brenda Coco Maison, J&I Workshop Dreams u kojem smo pronašli predivan baršunasti krevet i turski Dogtas Exclusive s ponudom namještaja kakvog gledamo u sapunicama.

Kadrove iz Fazilet i njezine kćeri i Azre ne moraš više gledati samo na malim ekranima nego i svoj dnevni boravak možeš preobraziti u pravi filmski set. Dogtas Exclusive jedan je od najpoznatijih i najkvalitetnijih turskih brendova, a njihova trgovina nalazi se u sklopu trgovačkog centra Westgate Shopping City.

Baršunasti dvosjed crvene boje dio je trodijelne garniture Victoria Chester koja se sastoji od trosjeda, dvosjeda i fotelje u kojoj smo zamalo zaspali koliko je udobna. Od sada mogu biti i u tvojem domu. Dvosjed je izrađen do najkvalitetnijih materijala, a mi smo ga uz predivne, također baršunaste ukrasne kušine, već zamislili u svojem dnevnom boravku.

Baršun je HIT! 

Svijet namještaja – Mobel Land – tek je nedavno stigao u Hrvatsku, a u svojoj ponudi imaju najbolje svjetske brendove namještajem – poput Rolf Benza, Richmonda, Loiuidice*D i mnogi drugi. U Mobel Landu smo pronašli predivne sofe i fotelje, ali za oko nam je najviše zapala kombinacija za blagovaonicu – čvrstog ovalnog stola Barrington koji je izrađen od kombinacije hrasta i metala, s baršunastim stolcima Coco Blue.

U ovoj kombinaciji smo pripremili i tepih Argentum te ručno rađenu dekorativnu vazu Di Leonardo koji su također dostupni u trgovini.

COCO MAISON – we love it <3

Nizozemski Coco Maison najpoznatiji je po dekorativnim predmetima – rasvjetom, vazama, stolićima, tepisima, posudama… Njihova ponuda je raznovrsna, a mogu se uklopiti u gotovo svaki stil.

Od velikog izbora nas je ponajviše iznenadila ukrasna stolna lampa Coco Maison koja nas, zbog specifičnih materijala – metalne “rešetke” oko žarulje, podsjeća na moderan, industrijski stil.

Inače, Prima je najveći domaći proizvođač namještaja, a u njihovom asortimanu mogu se pronaći kuhinje po mjeri, garniture, kreveti…

Francuski ležajevi su totalno in!

Krevet Stil kojeg smo pronašli u J&I Workshop Dreams spada u danas popularne francuske ležajeve – koji su dovoljno mali da stanu u svaku sobu, ali i dovoljno veliki da na njima sasvim ugodno spavaju i dvije osobe.

Uzglavlje, kao i okvir kreveta, napravljeni su od baršuna koji se kod ovog kreveta lako održava, a smaragdno zelenu boju kreveta moguće je i promijeniti.

Sve ove trgovine dostupne su u trgovačkom centru Westgate Shopping City, a neki od popusta na namještaj koji očekuju ove posjetitelje su:

MOBEL LAND

– 20 % popusta na cjelokupan asortiman (ne vrijedi za Fissler, brend Bernarda te male kućanske i elektro uređaje)

PRIMA

– 40 % popusta na kutne garniture

JYSK

– 20 % do 50 % popusta na cjelokupan namještaj za zatvoreni prostor (osim artikala uvijek niska cijena)

DOGTAS EXCLUSIVE

– od 25 % na sve sjedeće garniture i ležajeve

– 20 % na sve krevete i madrace.

Cijeli popis popusta dostupan je na www.westgate.hr