NAJVAŽNIJI MAKE-UP TRENDOVI za jesen/zimu 2016./2017.!

by | 26 rujna, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

S jesenskom modom dolaze nam i odgovarajući make-up trendovi koji će savršeno zaokružiti svaki look, bilo da je riječ o dnevnoj ili večernjoj varijanti. Od bezvremenskih, nonšalantnih crvenih ruževa do prirodnog, blistavog tena izdvojili smo najveće make-up trendove, kao i listu proizvoda uz pomoć kojih ćete na najlakši način rekreirati lookove koje smo mogli vidjeti na revijama modnih kuća kao što su Balmain, Prada, Michael Kors i Fendi.

Za postizanje ovog efekta ruž svijetlocrvene boje nanesite preko rubova usana, a zatim ga lagano razmažite. Ovo je idealna tehnika za žene koje vole izgledati prirodno, ali neobično. Ostatak lica je minimalno našminkan, tako da je naglasak na usnama.

Što se tiče eyelinera, najbitnije je da bude crn i mastan. Tehnika nanošenja slobodna. Ako želite nešto prodorniji pogled, nanesite olovku i na donji kapak, a za potpuno dramatičan look izvucite liniju visoko prema obrvama.

Što je zajedničko torbama s printom, gravitacijskim valovima i pop artu šezdesetih? Ništa, osim činjenice da su bili izvor inspiracije za šminku na licima modela nekih od najvećih revija sezone.

Najljepši ten nije ni previše sjajan niti matiran slojevima pudera. Prisutno je samo malo sjaja na mjestima koja su prirodno blistava i mrvica ružičastog rumenila. Naoružajte se balzamom za usne u boji, maskarom i rumenilom.

IZVOR: Harper’s BAZAAR