Najuspješnija dijeta za skidanje masnih naslaga sa trbuha

by | 12 kolovoza, 2013

Činjenica je da nije moguće izgubiti višak masnih naslaga sa trbuha, bez smanjenja postotka ukupne tjelesne masti. Veća istraživanja su pokazala da ono što je najbolje za brzo skidanje masnih naslaga sa trbuha je kombinacija uravnotežene prehrane i specifičnih vježbi.

Naravno, sve ovo ovisi o tome koliko masnih naslaga imate na trbuhu. Mnoge djevojke žele skinuti masne naslage sa trbuha koje gotovo i ne postoji, dok drugi ljudi, a naročito muškarci imaju ozbiljan problem sa velikim trbuhom.

Najbolja brza dijeta za skidanje masnih naslaga sa trbuha je nezamisliva bez tjelesnih vježbi, pri tome morate svakodnevno raditi trbušnjake i vježbe za kompletno mršavljenje.

Većina muškaraca ima samo masne naslage na trbuhu, ali bez vježbi za cijelo tijelo samo masne naslage na trbuhu se neće skinuti.

Primjer jelovnika:

Doručak: Šalica musli žitarica prelivenih s mlijekom

Užina: Suhi bademi, orasi, lješnjaci do 50 gr.

Ručak: Za ručak možete pojesti mesa koliko god želite i to ribu, piletinu bez kožice, teletinu, janjetinu, a od svinjetine samo odrezak bez masti. Mesne prerađevine izbjegavajte. Dozvoljen je komad integralnog ili raženog kruha. Meso možete pripremati na bilo koji način, izbjegavajte svakodnevno pečenje.

Užina: Jedna jabuka, kruška, breskva, šaka jagoda, malina, banane izbjegavajte

Večera: Bistra juha od povrća bez tjestenine, sardina ili tuna sa ocijeđenim uljem, komad integralnog kruha. Može i juha od povrća bez tjestenine, čaša jogurta, komad integralnog kruha ili juha od povrća bez tjestenine, dva tvrdo kuhana jaja, rajčica.

Zbog fizičkih vježbi i monotone prehrane pijte vitaminsko-mineralne tablete.

Dodatni savjeti:

Nikada ne večerajte barem tri sata prije odlaska u krevet.

Ne jedite slatkiše i grickalice.

Ne pijte pivo, gazirana pića i zašećerene voćne sokove.

Ne jedite bijeli kruh.

Skidanje masnih naslaga sa trbuha ne može biti baš brzo ali ako redovno vježbate i hranite se pravilno možete imati odlične rezultate.

Izvor: Žena Blic