Najšokantniji trenuci poznatih u 2015. (VIDEO)

by | 16 prosinca, 2015

Padovi na sceni, poljupci koji su iznenadili i one koji su ga dobili, promjena spola, šokantne izjave… Ovo su samo neki od zanimljivih trenutaka kojima su poznate ličnosti obilježile 2015.

F1

I počet ćemo s onom koja je definitivno obilježila ovu godinu. Bruce Jenner promijenio je spol i predstavio se javnosti kao Caitlyn Jenner na naslovnici časopisa Vanity Fair. Naslovnica je izazvala puno pažnje, ali je Caitlyn dobila i veliku podršku.

Madonnin pad za vrijeme nastupa na dodjeli Brit Awards mnoge je iznenadio, jer je upravo ona ta koja slovi za perfekcionista kojem se takve stvari nikada ne događaju. Ono što se dogodilo kasnije, jest svađa Armanija, koji je dizajnirao ogrtač, i Madonne putem interneta, oko toga tko je kriv što ona nije mogla odvezati vrpcu.

Netrpeljivost između Nicki Minaj i Miley Cyrus eksplodirala je na sceni tijekom dodjele MTV VMA nagrada, kada je Nicki primala nagradu i prozvala Miley.

Pomirenje Taylor Swift i Kanyea Westa obavljeno je na sceni dodjele MTV VMA nagrada, kada su svi podržali Kanyea što se iskreno ispričao za ono što je napravio Taylor na istoj toj sceni prije nekoliko godina.

Nakon toga, Kanye West je održao antologijski govor od čak 9 minuta i objavio da će se kandidirati za predsjednika SAD-a.

Crveni tepih dodjele Oscara nije uvijek baš tako uglađen kako se to nama čini na snimkama. Za to se potrudio John Travolta, koji je doslovno upao na tepih dok se Scarlett Johansson fotografirala i poljubio je u obraz. Najzanimljivija je bila njezina reakcija, točnije, nije imala nikakvu reakciju.

Trenutak kada je Madonna poljubila Drakea, i još više od toga, njegova reakcija na poljubac. Tada su srušili internet.

kim1

Ona mora biti u centru pažnje. I napravila je to po tko zna koji put. Htjela je potvrditi da je trudna, pa se slikala gola i trudna, i objavila to na Instagramu. To je Kim Kardashian.

Izvor: Life Content
Foto: Instagram