Facebook grupe za roditelje ponekad su pune nebuloznih pitanja. Evo nekih od najsmješnijih

by | 22 siječnja, 2020

Internet posljednjih dana luduje za ženom koja je ismijala glupa pitanja u Facebook grupama za mame. Naime, na toj društvenoj mreži postoje brojne grupe koje okupljaju roditelje, a u kojima je moguće pronaći doista svakakva pitanja.

Dok vas ponekad objave u tim grupama mogu nasmijati, ima i situacija kada se pitate je li moguće da je netko doista postavio takvo pitanje.

Zato je jedna mama popisala najgluplje stvari na koje je naišla, a njezin tekst završio je na forumu Reddit.

“Zašto se ne mogu maknuti iz Facebook grupa za mame?” upitala je samu sebe na početku teksta.

“Mogu li se seksati tri dana nakon porođaja? Ne, Tiffani s “i”: Imaš ranu u maternici veličine tanjura i infekcija nije vrijedna 13 minuta razočaranja”, napisala je.

“Ako si čekala tjedan dana i to učinila čim si prestala krvariti, čestitam. Ali uvjeravam te, nisi superčovjek s moćima zacjeljivanja poput Wolverinea i upravo si pokazala da si moron”, dodala je.

“Mogu li tromjesečnom djetetu dati sljezov kolačić?” još je jedno od pitanja na koja ova majka uopće ne bi odgovarala.

“Sin je opekao ruku na moju peglu za kosu koju sam ostavila bez nadzora jer sam gledala novi spot Selene Gomez. Izgleda li inficirano?”, treće je pitanje.

“Da, Aubryanna. Ali pričekajmo tjedan dana prije nego što odeš u bolnicu, dok tkivo ne postane nekrotično. To će biti još bolji opis za crowdfunding kampanju koju ću vidjeti u ovoj grupi”, zaključila je i izazvala salve smijeha među ženama koje su također članice sličnih grupa.

“Bože, ovo je toliko istinito. Žene se samo svađaju oko autosjedalica i rade dramu. Začuđuju me”, komentirala je jedna.

“Najgore su fotografije ozljeda i pelenskog osipa”, smatra druga.

IZVOR: INDEX.HR

Foto: Jenna Christina / Unsplash