Najseksi par Hollywooda ženi se za vikend

by | 20 studenoga, 2015

Sofia Vergara i Joe Manganiello vjenčat će se za vikend koji je pred nama, a na svadbu će doći i Arnold Schwarzenegger, koji ih je i upoznao.

Sofia Vergara and Joe Manganiello leave the 2015 Met Gala red carpet hand in hand

Lijepa Kolumbijka i njezin zaručnik pred oltar će stati u subotu u Palm Springsu, na Floridi, a zabavi je predviđena za nedjelju.

Pozivnice za svadbu su, inače, jako chic: na bijeloj podlozi sa zlatnim okvirom isprepletani su inicijali njihovih imena, naravno, zlatnim slovima, a mladenci ne žele poklone već su goste zamolili da novac uplate u neka od njihova tri najdraža humanitarna udruženja.

Sofiju će do oltara dopratiti 23-godišnji sin Manolo, u svatove su pozvali 400 članova obitelji i prijatelja, a više od deset šminkera i stilista brinut će se o izgledu sretnog para. Joe i Sofia unajmili su i čuvenu i hvaljenu organizatoricu vjenčanja Mindy Vice, a Sofia je izjavila da je s njom vrlo zadovoljna premda je ona zahtjevna mlada.

Mnogi jedva čekaju da vide kako će Sofia izgledati na vjenčanju, a sama glumica već je otkrila da se ne bi trebali nadati ničemu  klasičnom:

“Ne sviđa mi se uobičajeni izgled koji obožavaju mlade. Imam 43 godine i ne želim izgledati kao djevica koja se udaje. Želim izgledati seksi. Želim izgledati odlično. Želim nositi nešto za što znam da će izgledati fantastično na fotkama”.

Pretpostavlja se da će ljepotica nositi haljinu Zuhaira Murada, njezinog omiljenog dizajnera i bliskog prijatelja.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Splash News