Najromantičnije kupaće kostime ovog ljeta ima domaći brend A’MARIE

Predivna kolekcija koja podupire održivost i bira reciklirane materijale

by | 5 lipnja, 2021
amarie

Que Bellezza naziv je nove kolekcije poznate dizajnerice Anamarije Brkić, a uključuje kolekcije gornjih dijelova, haljina, kombinezona, kupaćih kostima i modnih dodataka. Upravo kupaći kostimi napravljeni od recikliranih vlakana bit će savršen izbor za svaku ženu ovog ljeta.

A’MARIE i u novoj sezoni programa kupaćih kostima svjesno podupire održivost i bira reciklirane materijale proizvedene po najvišim ekološkim standardima. ECONYL® materijali iznimno su ugodni na koži, s UV zaštitom su i otporni na klor i piling.

RIO model, pionir A’MARIE kupaćih kostima, ove sezone dolazi u novim, neodoljivim bojama i uvijek atraktivnoj crnoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A’marie (@amarie_official)

Nova A’MARIE sezona kupaćih kostima prepuna je noviteta, pa su tako jednodijelni kupaći kostimi bogatiji za model MENINA karakterističan po svom nabranom detalju na ramenu. Također, u A’MARIE kolekciji kupaćih kostima svoje mjesto zaslužio je i iznimno proslavljeni BONITA model. Mogućnost vezanja je na više načina, od kojih je specifično vezanje na stranu ili prekriženost na grudima, a ove sezone tu su i dvije prekrasne nove boje, crvena i tirkizna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A’marie (@amarie_official)

Posebnu pažnju ove sezone zaslužuje prvi dvodijelni kupaći kostim MINHA s dva lica i mnogobrojnim varijacijama prekrasnih boja. Osobiti naglasak potrebno je staviti i na razne mogućnosti njegova nošenja kojim se iznova dobiva novi i drukčiji izgled.

Donji dio možete okretati na dvije strane, a uz gornji dio dolazi velika marama kao dodatak kojim možete modificirati kostim prema vlastitim željama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A’marie (@amarie_official)

NALU kupaći kostim je još jedan novi model kupaćih kostima svojstven po karakterističnim A’MARIE detaljima. Dvostruki volani na ovom jednodjelnom kostimu stvaraju glamurozan izgled koji će privlačiti mnoge poglede.

Sve modele pogledajte u galeriji!