NAJPOZNATIJA STARLETA na svijetu na udaru Trumpove politike!

by | 6 veljače, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

U zračnoj luci u Los Angelesu pretražen je privatni zrakoplov slavne starlete, Kim Kardashian West, pišu svjetski mediji. Imigracijski službenici koji su pretražili zrakoplov prionuli su poslu po novim uputama, a nimalo ne čudi da se Kim takvo ponašanje nije svidjelo. Nova pravila uslijedila su tek par dana nakon što je američki predsjednik Donald Trump potpisao uredbu kojom se na četiri mjeseca izbjeglicama zabranjuje ulazak u SAD.

No, kakve to veze ima sa slavnom obitleji, pitali su se njezini članovi. Kim, koja se vratila s četverodnevnog obiteljskog odmora, ostala je bez teksta. Kao da nije bilo dosta što je pretražen njihov privatni zrakoplov, i ona i njezina obitelj ispitani su od strane imigracijskih službenika.

Teško je ne primijetiti kako je inspekcija nastupila samo nekoliko dana nakon što se Kim na Twitteru obrušila na Trumpa, objavivši statističke podatke koji pokazuju koliko je u prosjeku Amerikanaca godišnje ubijeno od strane muslimanskih ekstremista. Tablica zorno prikazuje uznemirujući podatak kako su u posljednjih 10 godina džihadisti godišnje ubili dva Amerikanca, a Amerikanci su ubili čak 11 tisuća ljudi.

IZVOR: Story.hr