Najpopularniji Chanel parfemi: top 5 proizvoda

Svaka bočica obdarena je vlastitim emocijama, osjećajima i zadovoljstvom

by | 28 prosinca, 2023

Chanel je savršenstvo, samopouzdanje i ženstvenost. Ovaj brend odiše uspjehom, boemom i sofisticiranošću. Trebamo li još nešto dodati? Mislimo da ne, svi već znate o čemu pričamo…

Danas smo s MAKEUP-om za vas pripremili top 5 najpopularnijih Chanel parfema. Za njih zasigurno znate, no jesu li vaši parfemi svjetski bestseleri? Ako ne, samo naprijed i odaberite svoju sofisticiranost!

Chanel N°5 Parfum

Chanel N°5, klasik već sto godina! 5. svibnja 1921. u pariškom butiku Coco Chanel u ulici Cambon predstavljen je “ženski miris koji miriše na ženu”. Tri sretne petice koje su otkrili najbolji Chanel parfem na svijetu.

Miris Chanel N°5 osvaja i mami zapanjujućom kombinacijom ruže i đurđice. Luksuzni i elegantni parfemi prožeti ženskom energijom privlače pažnju i danas.

Samo jedan pritisak i već dodirujete veliku povijest mode!

Chanel Coco Mademoiselle

Za posebne prigode postoje posebni mirisi koji mogu ostaviti dojam bez premca. Chanel Coco Mademoiselle iznimno je obogaćen strašću koja nosi bogatu stazu istančanog mirisa koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Nekoliko kapi na zapešćima, poput iskri na koži, oživjet će nešto neobično i privlačno u ženi. Prestaje biti običan, pretvara se u slobodnu dušu, plivajući na valovima svježine citrusa i senzualnih mirisa pačulija. Ovaj čarobni zvuk kompozicije ruže i jasmina ispunjava energijom. Postoji nešto u Chanel parfemima zbog čega ćete se zauvijek zaljubiti

Chanel Bleu de Chanel Eau de Parfum

Poznati svjetski brend Chanel uvijek poboljšava stil i estetiku, ne ograničavajući se samo na žensku publiku. Izvanredan i izuzetno zanimljiv parfem Bleu de Chanel Eau de Parfum postaje dio stila svakog muškarca.

Njihova aroma ne samo da impresionira već i svakome daje samouvjerenost te zadivljujuću osobnost. U ovoj kompoziciji Bleu de Chanel Eau de Parfum stopile su se drvenaste nijanse, potpomognute pikantnim orijentalnim nijansama i primamljivim citrusnim notama, stvarajući jedinstvenu kombinaciju. Kako volimo Chanel parfeme!

Chanel CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum

Miris Chanel Chance Eau Tendre Eau de Parfum ažurirana je, iznimno nježna interpretacija klasičnog mirisa Chanel N°5. Miris je svijetao, ali je i izuzetno nježan, bogat i ženstven.

Ovo je prava aromatična simfonija koja vas od prve sekunde obavija nježnošću. Ovaj parfem točno opisuje velike riječi Coco Chanel: “Dobila sam priliku i iskoristila sam je.” Ako to nije znak, što jest? Iskoristite svoju priliku, kreirajte svoju priču i svoj život iz snova! Sa Coco Chanel parfemom sve tek počinje!

Chanel Gabrielle

Miris Gabrielle Eau de Parfum, koji je kreirao Olivier Polge za poznati brend Chanel, nova je etapa u povijesti francuske modne kuće. Ovaj miris odražava jedinstvenu osobnost velike Mademoiselle Gabrielle Chanel, koristeći moderne olfaktorne nijanse. Bočica ima tanko staklo sa izuzetnim rubovima koji se poigravaju svjetlošću, naglašavajući lakoću i apstraktnost ovog mirisa.

U dodiru s kožom, Gabrielle otkriva slatku mandarinu i gorki grejp, upotpunjene akordima zrelog crnog ribiza. Ova priča uistinu je posebna za posebne ljude!

Najbolji Chanel parfemi imaju svoju povijest. Svaka bočica obdarena je vlastitim emocijama, osjećajima i zadovoljstvom. Držeći ovaj parfem, odmah želite osvojiti cijeli svijet, ali to možete svaki dan! Odaberite svoj luksuz i postanite dio obitelji ljubitelja Chanel parfema!