Najnoviji Avon Power Stay ruž za usne s laganom, a dugotrajnom formulom

by | 19 studenoga, 2020

Avon, kompanija ljepote koja svake sekunde diljem svijeta prodaje četiri ruža za usne, sada predstavlja novitet koji jamči udobnost i živopisne boje i do 10 sati: Avon True Power Stay ruž za usne.

Dizajniran s preciznim vrhom za jednostavnije nanošenje, ekskluzivan oblik omogućava da ruž lakše klizi preko usana i pruža potpuno pokrivanje u samo jednom nanosu. Power Stay ruž, novi član Avon make-up obitelji, također ima jedinstvenu formulu koja obećava posebnu lakoću osjećaja na usnama nakon nanošenja.

Ruž dolazi u 14 živopisnih visokopigmentiranih nijansi koje odgovaraju svim tonovima kože, s polu mat završetkom koji boja usne za cjelodnevnu udobnost – i neće se razmazati ili izblijedjeti i do 10 sati.

Kao kompanija koja se zalaže za pružanje visokokvalitetnih i inovativnih proizvoda našim potrošačima, razvili smo ruž za usne koji traje i do tri puta duže od standardnih formula. Uz to, čini vam se kao da ne nosite ništa, što znamo da je svakoj ljubiteljici šminke iznimno važno: ta lakoća nakon nanošenja, osjećaj kao da ruža niti nema, ali ipak jeste tu, pigmentiran i postojan”, naglašava Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja.

Avon Power Stay make-up linija za šminkanje hvaljena je postojana linija koja se drži i traje tijekom pretrpanog ženskog dana i svakodnevnih rutina. Asortiman koji uključuje i maskaru, korektore, puder, olovke i sjenilo za oči već je dostupan u Avonovom katalogu.