NAJNJEŽNIJA NJEGA ZA NAJMLAĐE! Leonor Greyl Mousse Douceur Fleurs D’Organer

by | 12 ožujka, 2020

Rođenje Gabriela, najmlađeg člana obitelji Greyl, sina Caroline, direktorice brenda i njezinog muža Toma Brooksa, direktora istraživanja i razvoja, a unuka Leonor i Jean-Marie Greyl, bilo je prigoda koja je zavrijedila da bude obilježena kreiranjem novog, posve nježnog proizvoda.

Ideja o kompaktnoj pjeni već je neko vrijeme postojala u laboratoriju Leonor Greyl, ali njezino formuliranje s prirodnim sastojcima nije proizvelo konkretne rezultate sve do 2005. godine, kada su istraživanja urodila stvaranjem Mousse Douceur Fleurs d’Oranger –prekrasnom, nježnom pjenom za kupanje beba od glave do pete, koja na koži ostavlja nježan miris cvijeta naranče. Izrazito nježna i hipoalergena, 96,3 % prirodna formula ovog šampona posebno formuliranog za njegu osjetljive bebine kože stvara baršunastu i gustu pjenu koja ne nadražuje oči. Vrlo je praktična za upotrebu, ne kapa i ne curi tijekom pranja. Lako se i brzo ispire, a bebinu kožu i kosu čini nježnom, mekom i blago namirisanom.

Malu količinu proizvoda potrebno je nanijeti na dlan ili izravno na mokru bebinu kosu. Nježno je umasirati u kosu i tijelo i zatim temeljito isprati te pažljivo posušiti ručnikom. Šampon se preporučuje za djecu u dobi do pet godina. Štoviše, mame ga mogu koristiti za uklanjanje make-upa.

Ekološki i veganski proizvod