NAJSTRAŠNIJE priče slavnih dama dok su bile trudne

by | 24 svibnja, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Mnoge zvijezde, poput Kim Kardashian i Melisse Joan Hart, otvoreno pričaju o tome koliko mrze biti trudne. Melissa trudnoću ne voli, jer se cijelo vrijeme osjeća odvratno. Kim se brine o svom zdravlju (patila je od preeklampsije i komplikacija s posteljicom). Neke slavne osobe trudnoća je zamalo stajala života (poput Gwyneth Paltrow). Donosimo vam listu zvijezda koje su, iz ovog ili onog razloga, pretrpjele velike probleme, tijekom trudnoće ili za vrijeme porođaja.

Kim Kardashian
Kim Kardashian je, mora se priznati, pravi borac. Na svojoj web-stranici napisala je kako je “trudnoća bila najgore iskustvo u njezinom životu”. Tko ju može kriviti? Patila je od preeklampsije i tzv. “placenta accreta”, poremećaja tijekom kojeg posteljica abnormalno srasta sa stijenkom maternice. Operacija tijekom koje su joj uklonili višak posteljice nakon trudnoće dokumentirana je u showu “Keeping Up with the Kardashians”.

Mira Sorvino
Treća glumičina trudnoća bila je prava noćna mora. Hospitalizirana je i smještena u bolnicu zbog predležeće posteljice, odnosno stanja kada se posteljica nalazi ili vrlo blizu, ili djelomično, ili potpuno pokriva ušće vrata maternice. Budući da je bila prisiljena ležati, stvorio joj se krvni ugrušak te je mjesecima morala primati tretmane protiv zgrušavanja krvi. Tijekom porođaja izgubila je veliku količinu krvi, prenosi People.

Salma Hayek
Trudnoća Salme Hayek bila je teška, i to ne samo zbog toga što je njezin suprug otprilike u isto vrijeme napravio dijete Lindi Evangelisti. Da, to se zaista dogodilo. Osim toga, Salma je patila od gestacijskog dijabetesa i rečeno joj je kako će njezina beba biti rođena s Downovim sindromom. Usprkos svim izgledima, 2007. godine rodila je zdravu djevojčicu Valentinu.

Mariah Carey
Mariah je o svojoj trudnoći progovorila 2011. godine za HSN, tijekom promocije svoje nove linije nakita. Nije iznijela detalje o tome što je njezinu trudnoću učinilo toliko teškom, ali rekla je ovo: “Moje tijelo je prošlo kroz toliko toga. Morala sam zadržati te blizance što je duže moguće, ali to je žrtva koju sam podnijela zbog njih. Bila sam trudna 47 tjedana.”

Céline Dion
Pjevačica, koja je 2010. rodila blizance, otkrila je da je prvotno nosila trojke. Céline je ovako objasnila gubitak svog trećeg dječaka: “Odlučio je maknuti se kako bi svojoj braći napravio mjesta za rast.” Zaista tužno, zar ne?

Kate Middleton
Kate je tijekom obje svoje trudnoće patila od stanja stručnog naziva “hipermezis gravidarum”. Riječ je o rijetkoj komplikaciji koja izaziva ozbiljne nesvjestice i povraćanje i, kao rezultat, ekstremni gubitak težine. To je ujedno i razlog što je svijet tako rano saznao za njezinu trudnoću, jer je vrlo brzo bila primljena u bolnicu na liječenje.

Gwyneth Paltrow
Glumica je gotovo umrla kada je treći put bila trudna, prenosi Daily Mail. Nije govorila o detaljima, iako je aludirala na pobačaj. “Imala sam zaista ružno iskustvo tijekom trudnoće sa svojim trećim djetetom. Nije uspjelo i gotovo sam umrla”, rekla je ona. Možda je mislila na to kako je skoro umrla od tuge?

Tori Spelling
Dok je nosila sina Finna, Tori je dijagnosticirana “placenta previa” (isto stanje koje je mučilo Miru Sorvino). Komplikacija je mogla izazvati krvarenje toliko jako da bi okončalo njezinu trudnoću, pa je Tori provela 10 tjedana u bolnici i četiri mjeseca u krevetu. “Sjećam se kako sam razmišljala samo o tome da ne mogu ostaviti troje djece iza sebe,” ispričala je Tori za US Weekly nakon što je rodila zdravog sinčića.

Camila Alves
Treća trudnoća Camile Alves uvelike je utjecala na njezino tijelo. Podvrgnuta je carskom rezu, a tijekom procedure liječnici su pronašli “svakakve stvari tamo unutra,” rekla je za The View. Camila nije objasnila što je točno time mislila, ali je rekla kako, tijekom dugotrajnog oporavka, nije mogla podizati djecu niti se baviti fizičkim aktivnostima poput vježbanja.

Kelly Clarkson
Kelly za vrijeme trudnoće nije imala jutarnje mučnine. Ona je, umjesto toga, trpjela svakodnevne mučnine. Za CBS je ispričala kako je znala biti toliko dehidrirana da je morala primati infuziju.

Kate Hudson
Kate je tijekom trudnoće ostala bez kose. Uistinu! Glumica je za časopis Redbook ispričala kako je tijekom trudnoće sa sinom Binghamom dobila akne i puno kilograma, ali najbizarnija stvar koju je iskusila je upravo gubitak velike količine kose. “Otpala mi je sva kosa nakon što je rođen,” ispričala je Kate.