NAJJEDNOSTAVNIJE FRIZURE koje mogu napraviti svi za samo par minuta

by | 14 siječnja, 2020

Svi imamo dane u kojima se jedva izvučemo iz kreveta, a još se trebamo pobrinuti za djecu, odvesti ih u školu i na izvannastavne aktivnosti, skuhati, počistiti i otići na posao. U takvim stresnim danima kad nemate vremena ni za najvažnije stvari, ‘uštedite’ vrijeme za frizuru i kosu ‘složite’ u jednu od ovih 8 jednostavnih frizura za zaposlene žene.

Sve izgledaju odlično, a ne zahtjeva mnogo vremena ni napora.

1. Cvjetna pletenica

Zavežite kosu što je više moguće prema dolje pa izvucite prednji dio. Podijelite ga u nekoliko pramenova i svaki pramen nekoliko puta ‘omotajte’ kao da radite krugove i pričvrstite sa ukosnicama. Ne bi trebalo trajati duže od pet minuta, a izgleda super.

2. Uvrnuti pramenovi

Dovoljno je da uzmete malo kose sa obje prednje strane, prstima ih uvijete i zakačite s dvije ukosnice, sa svake strane po jednu dok ih povlačite natrag na glavu, a zatim ih uhvatite sa špangicama.

3. Šiške unatrag

Svi znaju kako često šiške mogu frustrirati i da ih ponekad jednostavno trebamo maknuti s lica. Jednostavno i lako rješenje je sa špangicama šiške pričvrstiti iza na stražnji dio glave i to je to.

4. Konjski rep za kovrče

Uvijena kosa uvijek izgleda lijepo, ali kovrčanje može biti dugotrajno. Kako biste postigli  lagane i brze kovrče, kosu svežite u konjski rep, a zatim je podijelite na dva dijela. Uzmite svaki dio i uvijte ga a figarom, a onda raspustite kosu.

5. ‘Puniji’ rep

Jeste li ikad sanjali o tome da možete samo svezati kosu u rep i da bi odlično izgleda?  Repovi mogu biti dosadni, ali ako dodate malo volumena, izgledat će bolje. Sve što trebate učiniti je podijeliti gornji i donji dio repa, staviti kopčicu između dva dijela i pustiti da gornji dio padne i dobit ćete instant volumen.

6. Cjelodnevna punđa

Punđe su trenutno popularne, ali često ne izdrže cijeli dan. Pokušajte napraviti dva konjska repa. Zatim uvijte prstima svaki dio i omotajte ih jedan oko drugog i složite u punđu.

7. Dulji konjski rep

Ako želite imati duži rep, napravite dva – jedan na vrhu glave, a drugi blizu dna glave. Gornji konjski rep prekriva donji i stvorit će iluziju da imate zaista dugačak rep.

8.Valovi u pet minuta 

Napravite dvije pletenice, a zatim nekoliko puta provucite peglom preko njih. Toplina će uviti kosu i stvorit savršene valove za nekoliko minuta.

IZVOR: 24SATA.HR