NAJČEŠĆE POGREŠKE KOJE RADITE pri kupnji traperica

by | 25 prosinca, 2016

ThinkstockPhotos-517195049

UPADATE U RUTINU
“Najveća pogreška je što se mnoge žene boje malo riskirati i isprobati nešto novo. Puno je zabavnije isprobati različite modele – isprobajte nešto za što nikad ne biste pomislili da biste nosili. Iznenadit ćete se!”

NEMOJTE MISLITI NA BROJEVE
“Različiti brendovi imaju različite brojeve za različite mjere – ako stanete u traperice br. 28 jednog brenda, to ne znači da vam taj broj odgovara i za neki model drugog brenda. Zanemarite brojke. Kad idete probati traperice, uzmite nekoliko različitih veličina i onda odaberite onu koja vam najbolje pristaje, a ne koju inače nosite”.

ISPROBATE I KUPITE? NIKAKO!
“Nemojte samo uletjeti u kabinu, odjenuti traperice i ako vam izgledaju dobro odmah ih kupiti. Prije kupnje obavezno malo hodajte u njima, sjednite, napravite neku vježbu u njima… Jedino tako ćete vidjeti kako vam doista pristaju i kako se oblikuju prema vašem tijelu”.

KOMBINIRATE PRIJE NEGO ŠTO KUPITE
“U kabinu uđite s nekoliko stvari kakve već imate u svom ormaru i uz koje namjeravate nositi traperice. Uvijek promislite čime ćete ih kombinirati, uz što ćete ih nositi i tek s tom kompletnom slikom u glavi možete odabrati svoj pravi par.”

PRAVILO STRAŽNJEG DŽEPA
“Donji rub stražnjeg džepa mora biti točno na mjestu gdje se sastaju vaša stražnjica i bedro. To optički podiže vašu stražnjicu i figura izgleda bolje.”

PAZITE NA VIŠAK MATERIJALA
“Oblik ženskog tijela je predivan, a viši struk ga jako lijepo naglasi, zato obožavam kad žene nose košulju uguranu u hlače i stave dobar remen. Ipak, držite se jednog pravila: Ako vam je košulja preduga i kad je ugurate u hlače ima previše nakupljene tkanine, to neće izgledati dobro. Zato uvijek uz traperice nosite košulje koje nisu prevelike.”

jeans1

IZVOR: Grazia.hr

Tagovi: